| andreutsa30eu a întrebat:

Am o "dilema" daca pot sa spun asa: Acum cateva saptamani mama mi-a cumparat alta perie de par Avon(fosta era tot de la Avon dar era vechebig grin) siacum cand incerc sa imi pieptan parul se descalceste foarte foate greu.Imi puteti spune un tratament naturist sau ceva de genul acesta care ma poate ajutabatting eyelashes(Am uiotat sa va spun:Am parul un pic cret si este decoloratcrying )

Răspuns Câştigător
| Furnicutza a răspuns:

Asta e problema. Faptul ca e cret si decolorat.Decolorantul usuca parul.Foloseste balsam din belsug.Si eu am aceeasi problema ca tine. Iau din magazine cosmetice balsam din ala mare la kilogram cu s-ar zice.De la Kallos.Nu e foarte scump si poti folosi mai mult.Inca o sugestie.Cand te piepteni(periezi) imparte-ti parul in mai multe fasii.Incepe mereu de la varfuri.Nu uita sa tii de baza 'fasiei'. Niciodata nu incepe de la radacina. Urca incet incet spre varf.Bafta.

4 răspunsuri:
| Babylonul a răspuns:

Cel mai bun otetu, ulei de recin, hameiul din bere si ceva ce e f bun masca total repar 5 de la elseve(nu e naturista dar e f buna) bafta laughing

| andreutsa30eu explică (pentru Furnicutza):

Si eu folosesc balsam de 2 ori pe saptamana dar parul meu nu este decolorat fiindca a fost vopsit, ci de la soare!
Mersi oricum!

| AmanoYuno a răspuns:

Eu iti sugerez, nu balsamul, ci inainte sa te speli pe cap fa un amestec:pune putina smantana, ulei de migdale si miere intr-o cana si amesteca bine. foloseste acest ameste pe parul ud(dar spalat)si lasa-l sa actioneza cam 5-10 minute. daca ai parul cret va deveni mai moale si mai usor de descrcatwinking

| andreutsa30eu explică (pentru AmanoYuno):

Voi incerca multumesc mult love struck