Incearca sa nu mai aplici balsam pe par sau alte substante in afara de sampon. Daca nu merge si asa incearca sa folosesti un tratament/sampon pentru par gras si incearca sa iti obisnuiesti sa speli parul cat mai rar (cam de 3 ori la 2 saptamani dupa care raresti pana la o data pe saptamana). Eu recomand vichy numai ca este destul de piperat la pret si nu stiu daca ti-l permiti. Succes
Eu folosesc ce cumpara mama si tata, eu n+am bani
Ai parul gras ca si mine Foloseste sampon, masca de par, balsam de par adecvate tipului tau de par! Salvarea mea e samponul uscat pe care il aplic intre spalari. Il poti incerca si tu
Nu mersi, urasc samponul uscat Nu il incerc
Bună. Părul tău așa a fost învățat de la bun început. O dată ce începi să îl speli de mai multe ori... el așa se învață și v-a trebuii să o faci din ce în ce mai des. Fă-ți o singură dată pe săptămână și încearcă Herbagen cu extract de urzică. De când folosesc nu mi se mai ' îngrașă ' așa repede. recomand.
Nu stiu sigur din ce cauza, dar si mie mi se intampla la fel. In cazul asta poti ori sa il tunzi(sa para mai des) sau sa il tapezi. As fecomanda totusi tapatul. Multa bafta
Alex10092003 întreabă: