| DeliaDelyDede a întrebat:

am o intrebare, Am unele colege care au un par foarte frukos, il lasa pe spate si tot asa ramane, eu cand il piaptan e foare frumos, ca la ele, sar dupa cateva minute arata ca dracu e asa, hmmm cum sa explic pare foarte unsuros si sta de parca asa avea 2 fire de par in cap nu stiu cum sa explic. Chiar daca ma spal duminica pe cap, marti devine unsuros. M_AM saturat sa ma spal de 2 ori pe saptamana si tot sa fie unsuros, ar trebui sa ma spal zilnic sa fie bine...Iar unele colege zic ca la spala cel mult o data pe saptamana sad. Dau funda! VA rog ajutati-ma

7 răspunsuri:
| DeliaDelyDede explică:

Frumos in loc de frukos happy

| Ingriydutza a răspuns:

Nu stiu sigur din ce cauza, dar si mie mi se intampla la fel. In cazul asta poti ori sa il tunzi(sa para mai des) sau sa il tapezi. As fecomanda totusi tapatul. Multa bafta

| oMeow a răspuns:

Bună. Părul tău așa a fost învățat de la bun început. O dată ce începi să îl speli de mai multe ori... el așa se învață și v-a trebuii să o faci din ce în ce mai des. Fă-ți o singură dată pe săptămână și încearcă Herbagen cu extract de urzică. De când folosesc nu mi se mai ' îngrașă ' așa repede. recomand. happy

| Lilulilu123 a răspuns:

Ai parul gras ca si mine sad Foloseste sampon, masca de par, balsam de par adecvate tipului tau de par! Salvarea mea e samponul uscat pe care il aplic intre spalari. Il poti incerca si tu happy

| DeliaDelyDede explică (pentru Lilulilu123):

Nu mersi, urasc samponul uscat happy Nu il incerc

| AliGab a răspuns:

Incearca sa nu mai aplici balsam pe par sau alte substante in afara de sampon. Daca nu merge si asa incearca sa folosesti un tratament/sampon pentru par gras si incearca sa iti obisnuiesti sa speli parul cat mai rar (cam de 3 ori la 2 saptamani dupa care raresti pana la o data pe saptamana). Eu recomand vichy numai ca este destul de piperat la pret si nu stiu daca ti-l permiti. Succes

| DeliaDelyDede explică (pentru AliGab):

Eu folosesc ce cumpara mama si tata, eu n+am bani happy