Sau l-ai putea impleti:) http://www.topbeauty.ro/beauty/hair/6-idei-de-coafuri-impletite-in-tendinte
Daca ai parul lung te-ai putea numi norocoasa, poti sa iti faci o gramada de freze
-Intr`o coada (simpla sau impletita)
-Coada intr-o parte
-Impletit spic
-Ti`l poti impleti de seara in coditze mici si dimineata sa il desprinzi
-Poti sa ti`l prinzi sus cu o agrafa
-Doua coditze daca iti place
-Dupa baie il poti face cu spuma si a doua zi iti v-a sta buclat unde mai adudgi si o carere pe mijloc in zig-zag
Sper ca te-am putut ajuta.
Intinde-l cu placa.sigur va arata bine sau fa-ti 2 bucle in fata cu ondulatoru
Ily da cam asa ceva... uite alexandra eu de ex imi prind des parul in 2 cozi impletite cu breton(restul parului sa fie ori indreptat c placa ori ondulat) asta cand ma plictisesk sa-l las desfacut si incearca p cat d mult posibil sa-ti lasi niste suvite rebele in afara cozilor:*:* sper sa-ti vina bine
E foarte frumos sa ai parul lung. Il poti intinde cu placa si sa-l lasi liber. Il poti prinde intr-o coada simpla sau impletita. Iti poti face un coc cu diferite modele( asta daca iti place), ti-l poti prinde in diferite clame, daca are cineva rabdare sa-ti faca multe codite impletite subtiri. Daca nu iti place iti poti cumpara o revista cu coafuri diferite si iti alegi de acolo.
Parul lung, indiferent cum l-ai prinde va fi ceva frumos. Daca te-ai plictisit sa-l porti desprins l-ai putea inpleti intr-o singura cosita...
anonim_4396 întreabă:
Serendipity17 întreabă: