Nu o sa vrea sa i faci tu reguli, singura solutie este sa plece de la voi deoarece vă deranjeaza, dar prietenul tau ce spune de comportamentul vărului?
Depinde de varsta pe care o are, ii faci educatie, ori impui reguli in casa care trebuiesc respectate de toata lumea.
Daca este copil mic, il educi, supraveghezi si-l pedepsesti cand nu asculta, laundu-i ceea ce ii este mai drag, sau jucaria favorita.
Nu ai scris aici cine este persoana, nici ce varsta are, deci vorbim la modul general de copil sau posibil adolescent, ca de-i adult, atunci este grav.
E nu isi gaseste? Nu vrea sa stea in chirie ca costă, e mai usor sa stea gratis la voi.
Eu cred ca M-as înțelege cu el dacă ar urma niște reguli puse de mine?
Iar a dat-o Violleta in bara! Ce educatie sa-i faci varucului?
Schimbi incuietoarea la usa si-i spui ca daca face ce-i spui nu mai intra in casa.
El e toată ziua la munca, i-am zis de varul lui, a vorbit cu el … a zis ca va fi mai ordonat, etc … dar nici o schimbare? efectiv are un Cos de rufe plin de 2 săptămâni. i-am zis sa își spele rufele și cică "da, le spăl eu ". Măcar de ar fi sa își spele la mâna dar am condiții, mașina de spălat, si tot ce trebuie in casa.
Nu o schimbi tu, din afară. În lagăr comunist, colegii i-au tras o mamă de bătaie.
Dacă nu ești Mama sau Tata. n-o schimbi. O lași așa cum e și te schimbi pe tine.
Nu vei reusi decat daca il ameninti sa plece. Desi iubitul tau nu cred ca va fi de acord.
Prin puterea exemplului. Fii tu ingrijita si ordonata si nu te mai gandi la cum traiesc altii.
Prin amenintari si cu forta, cum zic colegii de mai sus, doar o sa pui paie pe foc si o sa agravezi situatia.
AnnaSpiritualRavishment întreabă:
Mario1996 întreabă: