| Marina011 a întrebat:

Buna TPU Am o intrebare mai de fete aici... Mi-am cumparat o pereche de pantofi cu toc super frumosi si sin fata la degete mi se vad degetele un pic are ceva mie mi se pare ca nu are nimic dar mi-a zis o fata ca e urat va rog ajutati-ma ca trebuie sa ma duc la un botez si mi-ar prinde bine un sfat cum sa tin picioarele ma refer la degete :X ei sunt 36 dar numarul meu normal este 37 dar daca imi luam 37 imi scapau din picioare asa ca mi-am luat 36 si imi vine fix doar ca numai cu degetele vreau sa stiu ce trebuie sa fac sau daca asa imi sta piciorul asa trebuie sa-i port va rog repede un sfat mic :X Multumesc!

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Desi postarea ta e cumplit de incurcata, fara cap si coada, inteleg ca pantofii sunt decupati in fata, ca altfel, chiar fiind cu un nr mai mici, n-ar putea sa ti se vada degetele.
Ideea e ca, atunci cand ii incalti, sa ai pedichiura facuta cu grija, asa incat sa nu arate dizgratios.

| Marina011 explică (pentru ardnaxur1961):

Deci sa ati explic mai bine ei sunt decupati in fta foarte mult pedichiura nu are nici o legatura cu asta ba maai mult eu mi-am facut-o si mi-am taiat si unghiile foarte mici si eu daca imi loat 37 nr imi scapau din picioare mi-am loat 36 si mi se vad un pic degetele, degetele fin nu acolo la unghiie in spate la inceputul piciorului din fata mi se vad nu stiu daca intelegi ia id meu sa ati dau o poza sa te uiti si vb ok unicatamary@yahoo.com vb acolo te astept!

| Zenithf a răspuns:

Doar lac de unghii, nu iti trebuie altceva.

| Marina011 explică (pentru Zenithf):

Imi dai cu de toate cu lac cu ojaa cu de toateebig grin:X

| AmanoYuno a răspuns:

Poti avea o pedichiura frantuzeasca ca atentia sa fie atrasa spre pantofi sau poti sa-ti colorezi unghiile cu acceasi nuanta a rochiei sau si mai bine unghiile sa aiba nuanta mai inchisa a rochiei gen rochie bleu si unghiii albastru electrichappy

sper ca te-am ajutatwinking

te pup papa~`

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Marina011):

Explica, te rog, in limba romana, ca mai rau m-ai bagat in ceata cu pasareasca ta.

| Marina011 explică (pentru ardnaxur1961):

Pasareasca rolling on the floor))))))))))))))))))

| Marina011 explică (pentru Marina011):

Nu ma intelege nimeni pantofi in bott sunt astupatiiiiiiii dai la inceperea de degete im fata mi se vedee :O :-J

| KrUeLlA a răspuns (pentru Marina011):

Eu am inteles, si eu ma confrunt cu aceeasi problema, am o pereche de papuci si exact ca tine port 37 dar ei sunt marimea 36 si mi se vede inceputul degetelor dar nu ai ce sa ii face trebuie sa ii porti asa. Semnal o alta Marinalaughing

| Marina011 explică (pentru KrUeLlA):

Mersi fta mea:X ma mir de un raspunns bine X: mersi asa am sa fac :* si eu :*