Multumesc pentru raspuns. Dupa inca 4 raspunsuri, dau funda.
Da ar merge. Mai mereu blugii merg foarte bine cu bluze, jachete, tricouri si adidasi roz.
Oh...Te duci la o petrecere a copiilor intr 5-7 ani si vrei sa te asortezi cu decorul? De ce ai vrea sa iti iei o jacheta exclusiv pentru sport? Vrei sa faci 10m garduri in microbuze? Si de ce puii mei ai vrea sa porti musama roz de 100lei in picioare? Nici tiganii de la balciuri nu mai aduc asa ceva. Lasa-ma sa ghicesc, blugii sunt mov?
In primul rand, am zis ca vreau o parere de la fete. Nu ma duc la nicio petrecere. Si daca sunt 100 lei, care e problema? Tu iti cumperi la 20 de lei? Si blugii sunt bleumarin. Nici macar nu ai gusturi. Toata lumea zice ca e buna tinuta asta, te-ai trezit si tu acum sa comentezi.
Un sfat : Nu stii, nu vorbi.
)) Poate sunt si cartof, de unde ai scos-o ca nu as fi fata? Am zis ca nu mai comentez inapoi la chestiile de genu, dar asta e geniala. Stii ca pe 6 a fost Sf. Nicolae si la noi s-a organizat balci ca la fiecare sarbatoare. Idee e ca daca te duceai acolo gaseai musamaua aia roz la cel mult 10lei. Nu, nu imi cumpar de 20lei, pielea e mai scumpa.
Next pe lista de prioritati, am zis ca-s mov pentru ca din ceea ce ai relatat nu sunt prea sigura cine are si cine nu are gusturi.
A da, lumea zice ca e "minunata" tinuta pentru funda, just saying...
Pe bune? Ce fata si-ar pune o poza ca a ta la avatar? Si daca e asa cum spui tu, ca la balci acolo gasesti adidasi ca astia la cel mult 10 lei, sunt SH. Vaiiii, nici macar de asta nu ti-ai putut da seama. Cum sa vinzi niste adidasi noi la 10 lei? )) Sa stii ca eu nu port blugi colorati niciodata. Si oricum, pot da funda si daca nu e minunata. Am zis ca vreau o parere, nu sa-mi spuna ca e buna.
Sylvester Stallone in filmul Rocky I, asta am la avatar.
P.S.: Musamaua costa putin.
Nu conteaza cat costa, atat timp cat e 10 lei, e clar ca e SH.
Merge Tine cont: cel mai important este sa iti placa tie! Prietenii te vor accepta indiferent ce porti, asa cum esti tu