| LoreBuff a întrebat:

Vreau sa imi decolorez varfurile.Dar nu stiu cum..Adica... cu ce imi pot decolora varfurile? [vreau sa-mi fac suvite colorate, dar am parul castaniu si nu stiu cat de bine ar iesi fara decolorant.] Cam cat ar costa un decolorant? In functie de marca sau..Astept raspunsuri.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| lexyy a răspuns:

Decolorantu il poti lua de la orice farmacie sau chiar de la un magazin. ceri decolorant pentru par..si costa in jur de 10 lei..atentie..decolorantu cat de putin l-ai lasa ..iti arde paru..si devine foarte greu la pieptanat..se va incurca rau..si va avea aspect de sarma asa..eu ll-amm decolorat vara trecuta..nu tot..doar catva suvite..pt ca la fel..sunt castanie si am vrt suvite roz..si foarte greu si-a revenit parul meu..ai grija:*. fundita?big grin

3 răspunsuri:
| aleahimk a răspuns:

Iti poti decolora varfurile cu Decobes sau apa oxigenata. dar sa nu il lasi foarte mult pe par pentru ca or sa se deschida foarte tare la culoare. Uite aici si un link, si pretul produsului : http://www.farmaverde.ro/......nia-p-7970

| LoreBuff explică (pentru aleahimk):

Acea pudra arde parul? big grin

| aleahimk a răspuns (pentru LoreBuff):

E tot decobes, chiar daca este pudra, deci da. Ideea e sa nu il lasi mult pe par. Pana la urma toate produsele pentru par, daca nu sunt naturale, au si dezavantaje.