| ilovewhenyousmile a întrebat:

Am o prietena de 13 ani care vrea sa ii mai creasca sanii mai mari repede, ce ar trebui sa manance? Ce ar trebui sa faca?
Va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| SexyFrumushika a răspuns:

Si eu cunoasc o fata care va face 14 ani si e inebunita dupa asta e chiar geloasa pe prietena ei tot de 14 care nu e grasa dar are un bust generos pe la 50 kg1la fel ca si ei, i-as sugera prietenei tale tinctura de matar1se gaseste la plafar si e un fel e ulei!

6 răspunsuri:
| DragoStefaN a răspuns:

Offff Doamne... Fetele cu sanii, baietii cu ****. TPU ar trebui sa scrie mare pe prima pagina: NU VA CRESTE NIMIC CU NIMIC! CE V-A DAT MAMA NATURA ASTA AVETI!

Sanii iti cresc odata cu varsta pana la aproximativ 20 de ani. Dupa aceasta varsta nu se mai maresc, se ingrasa. Singurele metode care va mai pot aduce asemenea impliniri sunt sarcina, anticonceptionalele, suplimentele cu fitoestrogen (tinctura de marar) si kilogramele in plus.

| noktambul a răspuns:

Draga mea, ai numai 13 ani, asa ca pana la vreo 20 de ani o sa-ti creasca tatele mai mult decat ti-ai dori. Sa stii ca o femeie nu este frumoasa/dorita/placuta doar prin marimea sanilor. Femeile mai au si picioare, buci, mecla, comportament si creier, proasta ce esti!

| grgdlk a răspuns (pentru noktambul):

laughing m ai facut sa rad, la 13 ani deja te gandesti sa ti maresti sanii?laughing)rolling on the floor) pe la 20 de ani cred ca o sa fii toata numai din silicon, sau cine stie poate o sa poti fii chiar dezasamblata, asa ca un joc puzzle pentru, am o nepotica de 3 ani si deja ma gandesc ce fel de batai ar trebui sa ia de la mine daca o sa inceapa cu ganduri d astea la 13 anilaughing

| noktambul a răspuns (pentru grgdlk):

Mai grgdlk, cred ca raspunsul tau era pentru proasta care vrea ugere, nu pentru mine...

| grgdlk a răspuns (pentru noktambul):

Pai pentru ea eral dar tie ti am spus ca m ai facut sa rad, nu m am exprimat corect p acolo pe undeva, am lasat loc de interpretari aiurea, scuza ma, oricum la 13 ani vrea 'silicoaneee'?laughing

| ANAYH a răspuns:

Nimic...trebuie sa fi fraiera sa vrei sa iti creasca sanii asa repede.cand o sa inceapa sa- ii creasca, o sa blesteme ziua in care a inceput maturizarea fizica.