Buna.
Sa nu spargi cosurile, le infectezi, se fac mai mari si ramai si cu semne.
Eu am testat tot felulul de masti
facute in casa, tot felulul de creme de la farmacii/plafar, pana cand mi-am umplut toata fata.
Am fost la dermatolog, si momentan nu mai am nici un cos ( imi mai apar 2-3 cosuri in perioada de menstruatie, dar le dau cu o lotiune impotriva acneei care mi-a recomandat-o dermatologul si pana dimineata nu mai sunt cosurile).
Ce am invatat de la dermatolog : intai cauta cauza si tipul acneei si apoi tratateaz-o cu creme potrivite. Acneea e de mai multe feluri si cauze diferite - apare de la stres, de la alimentatia nesanatoasa, de la igiena nu prea corecta ( trebuie sa te speli dimineata si seara cu un sapun antiacneei si apoi sa aplici o crema hidratanta, spalatul este sfant, la fel si produsele, trebuie sa fie si de o buna calitatea, potrivite tipului tau de ten, dar si tipului de acnee), apare din cauza dereclarii hormonale.
Acneea mea este de la dereglare hormonala, i-am gasit cauza si acum folosesc produse speciale de curatat si ma spal pe fata dimineata si seara.
Daca nu a dat rezultat ce ti-a dat dermatologul, incerca altu, sau spune-i ca crema nu a avut efect, sa ti-o schimbe. Inca un lucru, ai acnee si pe sani si spate, asta inseamna o problema hormonala sau o problema in organism, te-as sfatui sa faci un set de analize, sau sa ii psui dermatologului sa ai prefera un set de analize, poate ai o infectie in sange.
Nu..nu am infectie in sange, ma spal.fac tot. am o alimentatie sanatoasa(mai scap cate o punga de chipsuri...ciocolata..fastfood dar mai rar) si da, sunt de la hormoni, mi.au zos dermatologii..sincera sa fiu..i.am luat pe toti la rand))
Ti-ai facut un set de analize?
Poti sa ai o infectie in sange si de aici sa ai acnee.
O colega din facultate avea acnee dar pe toata fata dar cu puroi, in afara de fata avea si pe corp, primul dermatolog la care a fost cand avea vreo 17 ani i-a spus ca dupa ce face sex op sa dispara, dar nu i-a disparut apoi la facultate a fost la alt dermatolog, si i-a facut un set complet de analize, si i-a descoperit o infectie la uter, si a trimis-o la dermatolog, a scapat de infectie dar si de acnee, acum dupa 2 ani de la descoperierea infectiei nu mai are nici un cos.
Bună, observ produse vândute prin intermediul internetului, comentarii și le recomand dupa felul in care clientii le descriu pe forumuri. Un produs care ar putea sa te ajute bine-nteles si cu sfatul unui medic ar fi : schimbdeocazii.com/frumusete/lupta-acnee-in-luna-sau-retur-bani
Ninaa întreabă: