Buna! Eu in locul tau m-as smpti norocoasa,daca as avea parul drept nu ar mai trebui sa folosesc placa
Si eu am o colega cae are aceeasi "problema". Cand si-l usuca foloseste difuzorul de la uscator, arata foarte bine, ramane la latitudinea ta cat de cret sa ti-l faci, daca nu, incearca sa ti-l ondulezi cu peria sau ondulatorul.Nu mai fii complexata, multe si-ar dori parul tau! Mult succes!
Incearca sa te dai cu spuma de par pe parul umed si lasa-l sa se usuce. Sau ai putea folosi o masca din lamaie cu miere. Iti masezi cu ea la radacina, stai vreo jumatate de ora asa dupa aia poti sa il speli normal
Inseamna ca mie nu-mi sta parul bine cand il tapez.Eu am cerut pareri despre cum as putea sa-mi fac parul.Nu pareri din astea idioate 'Nu stii sa faci nu stiu ce'. Daca nu ai un raspuns pentru mine, de ce naibii ai mai comentat? Pff, ce oameni imbecili .
Vai Vai. putzifer, vorbeste frumos. Nu are cum sa "nu-ti stea parul bine" Te-ai gandit ca poate tu chiar nu ai habar sa tapezi? Nu e o rusine, lol. Multi habar n-au.
'Putzifer' de unde ai luat-o? de la Robotzeii?
Si nu ai tu cum sa presupui nimic, nu ma cunosti.As prefera sa terminam conversatia asta fara sens. Daca eu iti zic ca mie nu-mi sta bine parul, pai mie nu-mi sta bine parul.Si gata.Hai pa!
=]]]]] Robotzeii? Nu draga, eu nu ma uit la asa ceva. Bye^^.