Acea chestie cu menstruatia este destul de adevarata, dar nu se intampla la toate fetele. De exemplu sunt fete care au forme si nu au ''probleme''. Din cate stiu eu, nu exista astfel de ex, fiecare orgenism are felul lui, de exemplu, poate ca nu ai forme, dar poate esti mai inteligenta, ai talent deosebit la ceva, etc. Nimeni nu este urat, si cei care vor sa-ti fie cu adevarat prieteni nu au nevie de formele tale. Asteapta ceva timp si vei avea si tu forme, este normal! Sper ca te-am ajutat!
Dupa menstruatie incepi sa te dezvolti, dar la unele fete se intampla mai repede. Nu te ingrijora, mai ai timp pana la 18 ani si e super normal. Nu te gandi la asta, nu trebuie neaparat sa fii dezvoltata, ueori e chiar rau pentru ca poti fi prinsa la colt, pipaita si crede-ma, oricat de "diferit" suna nu e placut sa te vezi acolo pipaita de colegii nesimtiti. Daca doar luna trecuta ti-a venit menstruatie, inseamna ca corul tau se pregateste. Si aici mai e vorba si de mostenire. Cum e mama ta? Bunicile? Poate mostenesti pe cineva, nu se stie.
Uite, eu am avut prima menstruatie in septembrie 2012 si am aceeasi varsta ca si tine. E diferit de la persoana la persoana. Nu te ingrijora, ai timp destul sa arati bine si sa fii placuta, cand o sa ai toate astea o sa-ti doresti din nou copilaria inapoi.
Esti inca un copil. Unii s ar bucura sa fie in locul tau. O sa ti creasca toate la timpul lor... deocamdata bucuta te ca mai esti copil.