| MireeeLa a întrebat:

Am o problema eu ma simt grasa cu toate ca lumea imi zice cas slaba dar mie chiar nu imi place cum arat adica la burtica am eu problema din cauza ei ma simt grasa adica am 1 metru 78 si 52 de kg voi ce credeti si va rog sa imi dati niste sugestii de slabit adica fac in jura de 30 sau mai multe abdomene cateodata ma apuca sa fac 100 va rog ajutati-ma!crying

9 răspunsuri:
| Vladimir10 a răspuns:

Nu te mai stresa. Dupa parerea mea nu esti grasa deloc.Trebuie sa ai mai multa incredere in tinehappy

| florin08 a răspuns:

Draga mea nu esti grasa.Scoate-ti chestia asta din cap.Esti cam slaba pentru inaltimea ta. Daca ai celulita pe burtica continua sa faci abdomene in rest ti-am zis esti slaba

| Anonimgirltpu a răspuns:

Esti foarte bine asa.

| Bizantino a răspuns:

Deci problema nu este cu grasimea, problema pleaca din creier. NU te mai gandi ca esti grasa, spune-ti mereu ca esti frumoasa, si cei care te critica nu te merita. Este perfecta masa pe care o ai la 1, 78 mwinking poate prea perfectahee hee

| maria999 a răspuns:

Buna! Ai putea sa scoti din meniul tau zilnic painea. Daca nu te poti abtine de la acest aliment atunci franzela alba ai putea sa o inlocuiesti cu paine dietetica sau neagra.Nu ar mai trebui sa bei sucuri acidulate si dulciuri.Eu cred ca bu trebuie sa te abtii de la mancare deoarece nu vei rezolva mai nimic si iti vei da si organismul peste cap.Nu manca dupa ora 18:00, acest lucru este foarte important. Poti face si exercitii sportive.Este important cand manaci sa nu mananci repede sa mesteci bine mancarea in asa fel dupa ce vei termina chiar daca mananci putin vei simti ca te-ai saturat.Ar fi bine sa-ti faci un program de masa.Indicat ar fi sa mananci 5 mese pe zi.Stiu ca ti se pare mult dar nu este deloc asa pentru ca 2 vor fi gustari.Una dintre aceste gustari va fi intre micul dejun si masa de pranz iar a doua gustare va fi intre masa de pranz si intre cina. Sper ca te-am ajutat.

| BlueStar12 a răspuns:

1 metru 78 si 52 de kg O.o
nu esti grasa deloc
greutatea normala e cam numarul de centimetri peste un metru minus zece deci daca ai avea 68 kg tot n-ai fi grasa

| MireeeLa explică (pentru florin08):

Nu am celulita Doamne fereste dar eu imi vad burtica un pic mai mare decat ar trebui.

| nanaspot a răspuns:

Eu iti recomand o vizita la doctor, si nu, nu fac misto... Ai semne clare de anorexie, si nu vreau sa te infricosez, da' e o chestie grava.

| OnutsaXD a răspuns:

Esti chiar slaba, poate iti vezi burta asa pentru ca este balonata. Dar oricum daca zici ca te simti grasa dun cauza burtii ar fi bine sa faci niste exercitii de aici :http://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k&feature=related Desi sunt foarte intense exercitiile o sa te bucuri cu varf si indesat de rezultate.