anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema legata de par.

Cand eram mai mica aveam parul cret, dar odata cu trecerea timpului si folosirea placii a devenit ondulat iar in unele parti, chiar drept. Tin sa mentionez ca imi indreptam parul pentru ca, chiar daca nu aveam carliontii de dinainte, parul meu era foarte gros si statea in toate partile.

Insa acum mi-am dat seama ce prostie am facut si mi-as dori sa-mi aduc parul cret inapoi la viata.

Exista vreo metoda prin care pot sa-l obtin din nou cret natural, fara placa sau ondulator, daca acum il am cel putin ondulat? Iar daca il impletesc in fiecare seara in 3, poate sa prinda forma naturala a impletiturii dupa un timp? Pentru ca am auzit lucrul acesta pe un site.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Daca indrepti sau sucesti (impletesti) firele de par, atunci LE DEFORMEZI fata de starea lor naturala!

Parul se vede cret, mai ales daca este mai scurt, iar daca este mai lung atunci se alungeste de la greutatea proprie si devine mai mult ondulat.
Ca urmare, daca vrei sa ai din nou parul cret, atunci va trebui sa-l scurtezi la sub 2-3 cm si sa lasi sa se formeze din nou.

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Si eu aveam parul mult mai ondulat cand eram mica si chiar si in adolescenta. Acum il am mai drept dar nu foarte drept si nu e din cauza placii. Se mai intampla sa se schimbe structura firului de par odata cu trecerea anilor.

| Sorina637 a răspuns (pentru Bula):

De taiat, mi am taiat parul 10 cm acum o luna din cauza firelor despicate iar acum mi e la nivelul umerilor. Faza e ca si cand ma spal pe cap si imi strang putin parul in pumn, imi vad carliontii, care sunt foarte definiti. Insa dupa ce mi se usuca, incep sa se lase, devenind onduleuri. Cum as putea sa i fac sa tina mai mult?

Bula
| Bula a răspuns (pentru Sorina637):

Ti-am scris: "trebuie sa-l scurtezi la sub 2-3 cm si sa lasi sa se formeze din nou."
La 10 cm e prea lung, va fi doar ondulat (parul).