Sigur! uite o idee pe care am mai dat-o: balerina/dansatoare moarta...ai putea sa-ti iei o rochie mai veche si s-o tai toata(in colturi, la spate etc) sa te faci pe fata la ochi cu negru, dar sa para ca ai plans. Adica, ca si cum ar curge rimelul! ti-ai putea prinde parul in coc si sa-l zburlesti sau daca ai par scurt sa-l dai cu gel sau cu ceva in toate partile ca si cum ai fi electrocutata. Daca nu, fa-te gheisa. Si asta mi se pare genial, sa te faci toata alba la fata si buzele rosii sangerii, la ochi cu rimel negru mult, o rochie sau un halat mai lung, iti prinzi iar parul-n coc si iti pui doua bete cum au chinezoaicele sau daca nu il lasi asa si gata. Mai cauta pe net despre gheise in caz ca n-ai auzit. Mie chestia cu dansatoarea imi place mult.
Buna. am o idee si mai dragutsa. poti sa te faci in vampiritsa, colti, haine negre, cizme negre sh dintii iubesc costumatia aceasta.
Te poti costuma in vrajitoare sau in pirat. Iti poti face un ochi de pirat dintr-un petic negru si iti poti lua o salopeta neagra si un batic (pe care il pui pe cap) de ce culoare vrei tu. In clasa a 5-a si eu am fost costumata in pirat. Succes la alegerea tinutei potrivite! Sper ca te-am ajutat.