Eu cred ca schimbarea de look decurge dintr-o frustrare psihica, si vine ca o eliberare, dar daca te faci blonda sau bruneta ori roscata numai esti aceeasi persoana? Unele se tuneaza altele fac cine stie ce. E doar psihic in rest nu schimbi nimic daca nu te schimbi pe tine.
Sunt de parere ca mai bine iti schimbi lookul decat sa cazi intr-o afectiune cum este depresia, asa ca fa ceea ce simti.
Degeaba schimbi ambalajul, daca continutul are aceleasi probleme. Poate ar fi cazul sa iti analizezi mai bine comportamentul/atitudinea/opiniile.
Intr-adevăr. Ce zici tu..se cam adeverește la mine. Dar nu știam ca multe fete fac prostia asta. ‘)) Eu când ma despart de cineva la care am ținut, imediat îmi schimb și culoarea parului. ‘)) Dar nu o mai fac. Nu-ți strica parul sau coafura pe care o ai tu acum și care-ti place..doar pentru un tip.
Lupul își schimbă lookul dar năravul, ba.
Dacă lookul ar conta sau a contat, despărțirea și împăcarea ar fi floare la ureche, deci o floare în păr, deci look.
Nu exista nici o legatura. Daca psihic nu te setezi sa nu mai pici in acelasi cerc vicios, poti sa te faci curcubeu in cap ca tot degeaba
marcaurelio întreabă: