| Adesim a întrebat:

Am și eu o întrebare care mă deranjează. Se spune că dacă ieși dintr-o relație că femeia ca să poata să treacă de acest pas ar fi ok să-și schimbe look-ul. Știți cum se spune dacă îți schimbi look-ul schimbi și bărbatul. Nu te mai întorci la el. Ar fi indicat să fac asta? Țin să menționez că am fost într-o relație în care m-am împacat de 2 ori cu fostul iar la fiecare despărțire nu am făcut nimic la fizicul meu. Poate am șansa să mă schimb. Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Eu cred ca schimbarea de look decurge dintr-o frustrare psihica, si vine ca o eliberare, dar daca te faci blonda sau bruneta ori roscata numai esti aceeasi persoana? Unele se tuneaza altele fac cine stie ce. E doar psihic in rest nu schimbi nimic daca nu te schimbi pe tine.
Sunt de parere ca mai bine iti schimbi lookul decat sa cazi intr-o afectiune cum este depresia, asa ca fa ceea ce simti.

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Degeaba schimbi ambalajul, daca continutul are aceleasi probleme. Poate ar fi cazul sa iti analizezi mai bine comportamentul/atitudinea/opiniile.

| Adesim explică (pentru GabiDumitrescu):

Ok...mă voi gândi mai bine la asta!

| MariaEcaterina99Y a răspuns:

Intr-adevăr. Ce zici tu..se cam adeverește la mine. Dar nu știam ca multe fete fac prostia asta. ‘)) Eu când ma despart de cineva la care am ținut, imediat îmi schimb și culoarea parului. ‘)) Dar nu o mai fac. Nu-ți strica parul sau coafura pe care o ai tu acum și care-ti place..doar pentru un tip.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Lupul își schimbă lookul dar năravul, ba.
Dacă lookul ar conta sau a contat, despărțirea și împăcarea ar fi floare la ureche, deci o floare în păr, deci look.

| alina2k18 a răspuns:

Da, poti sa iti aduci o schimbare fizica, un look nou, un barbat nouwinking

| Adesim explică (pentru alina2k18):

Păi un bărbat nou vreau. Am stat legată de tipul ăsta 2 ani. Din cauza lui am rănit 2 persoane care mă apreciau așa cum sunt dar eu ce am făcut? Am dat cu piciorul ca să mă tot împac cu el. Voi lăsa timpul să treacă.

| mgtow a răspuns:

Trebe schimbat partenerul sau stilu tau de viata

| sofisis a răspuns:

Nu exista nici o legatura. Daca psihic nu te setezi sa nu mai pici in acelasi cerc vicios, poti sa te faci curcubeu in cap ca tot degeaba

| Adesim explică (pentru Simpatic):

Aveți dreptate.