Nu iese totul pentru ca nu storci destul. Foloseste o crema pe baza de acid salicilic si demachiaza-te in fiecare dimineata si seara ca sa ai tenul curat
Te sfătuiesc să nu îl mai storci pentru că este mai rău! Încearcă o cremă cu acid salicilic pentru a avea un ten curat! Dacă ai tenul gras faci puncte negre, nu mereu.
Dupa folosirea cremei cu acid salicilic, acel punct negru va disparea de la sine? (nu ma refer imediat, ca un miracol; in timp)
Buna! Poate ti se va parea mai...primitiva solutia mea dar pe vremea mea cand nu existau panaramele astea de creme inutile, apelam la aceasta solutie.
Faci un ceai de musetel si tii fata in aburi 5 minute, atat cat suporti. Dupa aceea mergi in fata oglinzii.Cu o pasta de pix, fixezi gaurica acelei paste pe cos, si apesi energic. energic am spun nu tare.Cosul va iesi perfect si absolut tot. Dupa aceea speli fata cu sapun. Va ramane un mic semn rotund de la pasta de pix dar va trece in o zi.Dar stii ca a iesit dreacului de tot. aceasta metoda se folosea in anii 80 si crede-ma ca reuseam sa fim fara aceste puncte negre atat de suparatoare.Am mai postat acest raspuns ceva vreme inainte si lumea a fost multumita. Poti incerca si tu.
După ce foloseşti această cremă, vei vedea rezultate în timp. Depinde de tenul fiecărei persoane... De cele mai multe ori trece!