Buna...SCZZ k abia acum am vazut mesajul.ai zis ca vrei sa te inscriu. suna-ma la nr:0786945530 sau 0732651059. te pup si astept
De unde esti?
eu sunt coordonator avon...
deci nu se poate.nimeni nu te inscrie daca nu ai 18 ani sau nu lucrezi pe numele unui major
pentru inscriere iti trebuie o copie de buletin(peste 18 ani) si semnatura... ceobanumadalina@yahoo.com da-mi add si vb mai multe daca vrei
Eu m-am facut reprezentata Avon online, intra pe www.avoncosmetics.ro, la sectiuneaa Avon junior si acolo te poti inscrie online
Dar tu cati ani ai? Si acum esti reprezentanta? Ai primit catalog?
Pai sunt reprezentata acum, dupa ce mi-am completat fisa de inscriere a doua zi m-a sunat cineva de la avon si mi-a spus ca imi vor trimite catalogul, si mi l-au trimis acasa prin posta impreuna cu contractul de la avon, pe care a trebuit sa il completez si sa il trimit inapoi impreuna cu o copie de buletin, daca trebuie neaparat sa ai peste 18 ani, poti sa te faci reprezentant pe numele altcuiva, de exemplu al mamei tale
PENTRU CEI CARE VOR SA SE INSCRIE LA ORIFLAME CA REPREZENTANT CLICK PE LINKUL ASTA:http://ro.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=815537
Daca iti doresti aceasta minunata geanta semnata de Demi More, te astept in echipa mea. Pe langa cadourile din program poti beneficIa de reduceri cuprinse intre 23% pana la 40%. Acceseaza link-ul de mai jos, lasa-mi o adresa de mail si un nr de telefon, si te voi contacta in cel mai scurt timp!
0723038641
kalakkas întreabă: