| CrinaCriny a întrebat:

As vrea sa ma fac reprezentant oriflame sau chiar si avon. Dar la avon trebuie sa ai 18 ani. Am o prietena care este la oriflame si are 12 ani. Si este inscrisa pe numele ei fara nicio aprobare a parintilor. As vrea si eu sa ma fac. Cine ma poate face. [Trimite mesaje vorbim pe privat]. Da funda + vot.

Răspuns Câştigător
| oriflame121 a răspuns:

Buna...SCZZ k abia acum am vazut mesajul.ai zis ca vrei sa te inscriu. suna-ma la nr:0786945530 sau 0732651059. te pup si astept

7 răspunsuri:
| miauu a răspuns:

De unde esti?
eu sunt coordonator avon...
deci nu se poate.nimeni nu te inscrie daca nu ai 18 ani sau nu lucrezi pe numele unui majorhappy
pentru inscriere iti trebuie o copie de buletin(peste 18 ani) si semnatura...winking ceobanumadalina@yahoo.com da-mi add si vb mai multe daca vreihee hee

| ktycatrinel a răspuns:

Eu m-am facut reprezentata Avon online, intra pe www.avoncosmetics.ro, la sectiuneaa Avon junior si acolo te poti inscrie online

| CrinaCriny explică (pentru ktycatrinel):

Dar tu cati ani ai? Si acum esti reprezentanta? Ai primit catalog?

| CrinaCriny explică (pentru ktycatrinel):

Si cati ani ai?

| ktycatrinel a răspuns (pentru CrinaCriny):

Pai sunt reprezentata acum, dupa ce mi-am completat fisa de inscriere a doua zi m-a sunat cineva de la avon si mi-a spus ca imi vor trimite catalogul, si mi l-au trimis acasa prin posta impreuna cu contractul de la avon, pe care a trebuit sa il completez si sa il trimit inapoi impreuna cu o copie de buletin, daca trebuie neaparat sa ai peste 18 ani, poti sa te faci reprezentant pe numele altcuiva, de exemplu al mamei tale

| oriflame121 a răspuns (pentru oriflame121):

PENTRU CEI CARE VOR SA SE INSCRIE LA ORIFLAME CA REPREZENTANT CLICK PE LINKUL ASTA:http://ro.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=815537

| Cristina_Ionita_1983 a răspuns:

Daca iti doresti aceasta minunata geanta semnata de Demi More, te astept in echipa mea. Pe langa cadourile din program poti beneficIa de reduceri cuprinse intre 23% pana la 40%. Acceseaza link-ul de mai jos, lasa-mi o adresa de mail si un nr de telefon, si te voi contacta in cel mai scurt timp!
0723038641