| Lovly a întrebat:

Buna TPU as vrea sa-mi fac o schimbare de look... nu stiti voi niste site-uri cu schimbari de look?

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce e aia luc?

| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Luc?
Poate look vroiai sa zici, se mai intampla sa nu dai pe le orele de englezalaughing

| MissDyDee a răspuns:

Cu schimbarea de luc nu avem cum sa te ajutam ca nu stim cu ce se mananca... daca vrei te ajutam cu schimbare de LOOK!

| Lovly explică (pentru MissDyDee):

Scuze. look mam grabit

| AikkoxD a răspuns (pentru Lovly):

Dacă te grăbeai, nu scriai de 2 ori aceeaşi tâmpenie + "nustiti voiu nuste " nu cred că există în lb română. Întâi zi şi tu cum arăţi, să ne dăm seama cât de cât cum să te ajutăm.

| MissDyDee a răspuns (pentru AikkoxD):

Numai fi rearolling on the floor..scoala nu e pentru toata lumealaughing..si nici limba romana ..nu ai observat ca vorbesc strainii mai corect romaneste decat multi dintre noi?laughing..deci ce pretentie mai ai?laughing

| AikkoxD a răspuns (pentru MissDyDee):

Da bă să ştii. Liceul nu e de mine. Nici matematica. Nici oraşul ăsta. Nici România. Stai bă că mă întind cam mult. Mă duc să mă culc.

laughing..somn usorlaughing

Mulţam. Da nu mai râde aşa că mi se crapă retina.

Ce nu inteleg e de ce esti ironica.ce am zis de te-am jignit?raised eyebrows

Nu-s ironică. Mi-e somn şi nu judec limpede.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ai, mai degraba, nevoie de un Abecedar. Urgent. Lasa "look-ul" pana mai inveti un pic sa te exprimi.

| RandomGirl a răspuns:

Uite este site-ul acesta in care poti incerca o gramada de coafuri, machiaje etc chiar e destul de bun, doar e nevoie de un cont care iti ia 1 min si o poza in care sa ai parul prins(preferabil) ca sa vezi cum iti sta mai bine. Enjoy :)
http://www.taaz.com/makeover/virtual-makeover.html