Parul creste in jur de 1mm pe zi, mai mult nu.
Eu folosesc o masca de par care include si uleiul de ricin, este o masca regenatoare, dar nu face minuni. Uleiul simplu de ricin e foarte gras, ingrasa parul plus ca se duce foarte greu cand te speli.
Masca este formata din : un galbenus de ou, un pic de miere de albine, ulei de ricin ( cam o lingura), ulei de masline ( tot o lingura), catvea picaturi de vitamina a. Uleiul de masline si cel de ricin trebuie incalzit un pic apoi se amesteca cu celelate ingrediente, masca o aplici pe par, lasi sa actioneze in jur de 1 ora si apoi te speli normal pe par dar sa insisti pentru a curata bine uleiul, apoi aplici un balsam.
Masca se foloseste de 1-2 ori pe luna.
parul iti cade din mai multe motive :
1. o data la un an, parul se regenereaza, si de aceea cade ( mie mi se regenereaza toamna)
2. lipsa de calciu, magneziu si zinc.
3. stresul - un mare factor in caderea parului
4. alimentatia nesanatoasa( prea multe fast-food-uri, prea putine legume, fructe)
4. Samponul ( eu am unul din farmacie, ca cele de pe piata irita scalpul)
5. folosirea placii/feonului
/ondulatorul ( strica foarte mult parul daca tot vrei sa il indrepti foloseste spray cu protectie termica pentru par).
6. Folosirea produselor de coafat.
Nu exista nici un produs care sa faca parul sa creasca cu adevarat in lungime. Poti cumpara niste suplimente dar rezultatele sunt indoielnice.
Cum a ajuns parul sa iti fie rar in urma unei vizite la coafor? Nu cumva ai capatat de acolo cine stie ce minune?
Adica parul a inceput sa cada, cind ma piptanam pe perie era mult par,
In situatia asta trebuie neaparat sa vezi un dermatolog, poate ai luat ceva de la salonul respectiv.