Acopera rana cu un bandaj special care rezista la apa si pune-ti casca de inot in cap
Gaură pentru cercel din acela mic?
Nu are ce să se întâmple eu sunt băiat și mi-am dat 2 găuri singur din contră nu acoperi gaura lasă să intre apa nu te afectează cu nimic se va vindeca mai bine când intră în contact cu apa.
Presupun că când o să-ți faci duș seara nu o să intri cu ceva acoperit la ureche
Da dar eu nu vreau sa se astupe, si oricum sunt obligata sa imi pun casca, crezi ca are cum sa se astupe?
Ar trebui sa las cercelul in gaura? doar ca ma cam doare urechea de la casca
Zici că te duci la bazin nu? faci ceva înot ei bine nu ți-l pune ca să nu îl pierzi sau să-ți cadă eventul să eviți o pierdere.
Din propriile me experiențe când mi-am dat gaură cu un cercel din argint am mai stat cu el în ureche 3 -4 h sau mai mult de multe ori chiar uitam că m-am pătruns însă durerea s-a mai diminuat până ma lăsat complet poți chiar să mai freci puțin urechea mai dai cu puțină apă pe gaura pătrunsă.
După ce te-a mai lăsat ai putea să bagi un ac normal mai subțire în acea gaură și să-l mai miști pentru a face gaura mai elastică nu se astupă stai liniștit eu de 2 ori m-am pătruns într-o singură ureche deoarece am vrut 2 bumbușori din aceia mici de aur toată treaba este să lași să se vindece cu el în ureche va prinde o coajă mică însângerată uscată în jurul găuri de pătrundere de la acea rană dar se vindecă.