| Foxyyyyyyyyy a întrebat:

Buna TPU! Ce as putea sa fac sa scap de petele de pe picioare?big grin funda!

15 răspunsuri:
| YouNoob a răspuns:

Sa tai picioarele

| pwp a răspuns:

Ce fel de pete?

| Claudiu120719 a răspuns:

Si eu am aceeasi probleme tot asa pete nu il lua in seama pe Aarus el este foarte rau nesimtit si neducat

| Foxyyyyyyyyy explică (pentru pwp):

Am niste pete rosii ca de la iritatie dar nu imi mai trec si le am de f mult timp

| Foxyyyyyyyyy explică (pentru YouNoob):

Ai incercat tu?

| YouNoob a răspuns (pentru Foxyyyyyyyyy):

Incearca la dermatologie pot fi angioame.
Gluma survenea in urma lipsei de informatii din intrebare

PS - Ignoral pe Claudiu_4901 tocmai intreba pe forum cum putem sa-l imbarbatam ca sa intre in piscina cu bube pe el

| Claudiu120719 a răspuns (pentru Foxyyyyyyyyy):

Frate iti recomand.
crema de galbenele/spirt/otet/x creme eu incerc cu toate cremele ultima am dat 50lei pe ea si degeaba acum incerc cu spirt/otet/crema de galbene sper sa mearga. iti recomand si tie...

| Claudiu120719 a răspuns (pentru YouNoob):

Mdea Aaurs aici faci pe catelusu si acolo ma jicneai injurai si radeai de mine.
ps: Foxy_2252 cred ca avem aceeasi problema. eu ma confrunt cu ea de 4ani si medici trece de la sine si se vede ce trece...

| FeliL112 a răspuns:

Sunt pete de la ficat, si tata are. Mdaa. nu poti scapa de ele. evita racoarea si cu timpul vor disparea.
Success:*

| YouNoob a răspuns (pentru Claudiu120719):

Prietene, vezi ca singurul care a injurat esti tu si pe deasupra m-ai amenintat si cu raport lol
Pt injurie te asigur ca te raportez asa ca mormant
Cum adica aceeasi problema cand ai scris acum 5 min pe postul tau ca ai fost muscat de tantari si te-ai scarpinat pana la sange, deci ai mintit?

| Claudiu120719 a răspuns (pentru YouNoob):

El nu a mentionat ce pete are asa ca te rog de aceea am zis CRED subliniez cred!

| YouNoob a răspuns (pentru Claudiu120719):

Acum, fara suparare, tu zici ca ai problema asta de 4 ani, adica te scarpini de 4 ani in continuu sau acum 4 ani te-ai scarpinat si de atunci au ramas?

| RainOfColors a răspuns:

Te speli?:S

| Foxyyyyyyyyy explică (pentru RainOfColors):

Nu draga, sunt certata cu apa si sapunul oh go on! pentru raspunsuri incoerente se poate face raportbatting eyelashes!

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Mă, depinde cum arată petele şi cât de mari sunt, nu-i ok să ai pete de orice culoare pe corp...
Zic să dai o tură până la un dermatolog, să vadă el exact ce-i cu petele alea.