Si eu am aceeasi probleme tot asa pete nu il lua in seama pe Aarus el este foarte rau nesimtit si neducat
Am niste pete rosii ca de la iritatie dar nu imi mai trec si le am de f mult timp
Incearca la dermatologie pot fi angioame.
Gluma survenea in urma lipsei de informatii din intrebare
PS - Ignoral pe Claudiu_4901 tocmai intreba pe forum cum putem sa-l imbarbatam ca sa intre in piscina cu bube pe el
Frate iti recomand.
crema de galbenele/spirt/otet/x creme eu incerc cu toate cremele ultima am dat 50lei pe ea si degeaba acum incerc cu spirt/otet/crema de galbene sper sa mearga. iti recomand si tie...
Mdea Aaurs aici faci pe catelusu si acolo ma jicneai injurai si radeai de mine.
ps: Foxy_2252 cred ca avem aceeasi problema. eu ma confrunt cu ea de 4ani si medici trece de la sine si se vede ce trece...
Sunt pete de la ficat, si tata are. Mdaa. nu poti scapa de ele. evita racoarea si cu timpul vor disparea.
Success:*
Prietene, vezi ca singurul care a injurat esti tu si pe deasupra m-ai amenintat si cu raport lol
Pt injurie te asigur ca te raportez asa ca mormant
Cum adica aceeasi problema cand ai scris acum 5 min pe postul tau ca ai fost muscat de tantari si te-ai scarpinat pana la sange, deci ai mintit?
El nu a mentionat ce pete are asa ca te rog de aceea am zis CRED subliniez cred!
Acum, fara suparare, tu zici ca ai problema asta de 4 ani, adica te scarpini de 4 ani in continuu sau acum 4 ani te-ai scarpinat si de atunci au ramas?
Nu draga, sunt certata cu apa si sapunul ! pentru raspunsuri incoerente se poate face raport!
Mă, depinde cum arată petele şi cât de mari sunt, nu-i ok să ai pete de orice culoare pe corp...
Zic să dai o tură până la un dermatolog, să vadă el exact ce-i cu petele alea.
Pr@jYTuRyC@_DuLkE întreabă:
anonim_4396 întreabă: