anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce haine pentru scoala le plac baietilor? Ma refer ce haine de fete le plac baietilor pentru fete. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| SarahParker a răspuns:

Uite, ce zici daca: iei niste pantofi, cizme, balerini cu toc, niste haine mulate, sa mergi putin mai tantos, blugii starmti s-ar potrivi, la fel si iegari, o bluza putin peste fund (o tragi tu in jos) dar lor le place daca esti de acord cu ei, te dai mai "mandra" mai un pic cu nsul pe sus, iti porti parul despletit, si cam atat, funda?

10 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Cred ca esti cea mai "inteligenta" fata de pe TPU

| Sakira200 a răspuns:

Cred ca niste haine dragute,simple,rochite,balerini, bluzite dragutzele, uneori maiouri cu mesaje haiose. Funda :*

| Visatoarea a răspuns:

Nu le plac hainele...scapa de ele.

| IMC90 a răspuns:

Baietilor le plac fetele fara haine. Nu sunt bune, acopera esentialul rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru eandopuncttk):

Vai ce sa-ti zic. cine te pune sa raspunzi. prostule.

| eandopuncttk a răspuns (pentru anonim_4396):

Si inca o data ti-ai demonstrat "inteligenta".
esti "praf"!

anonim_4396

Mersi la fel

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Care e problema ta in legatura cu ce intrebari pun eu? mai bine nu raspundeai decat sa raspunzi asa. cu jigniri.

| eandopuncttk a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-am jignit? prin ce? prin faptul ca ti-am zis adevarul cum ca ai fi praf?

anonim_4396

Si ai tu vreo problema cu asta? daca nu ma cunosti nu ma mai critica. zici ca tu ai fi perfect(asa te crezi) daca tu ai dreptul sa critici pe altii si sa nu te uiti la tine. mai intai uita-te la tine si apoi critica-i pe altii. si gata. vreau sa incheiem discutia asta ca e super plictisitoare cu tine. eu nu-ti mai zic nimic iar tu nu-mi mai zici nimic. ok? ca m-am saturat.

Întrebări similare