Sa inteleg ca mama ta e genu ala care spune :"daca ti-o dai jos acum, cand vei fi mai mare o vei impleti"?
Pai ai doua variante:
1. Incerci sa o iei cu binisoru si sa-i explici ca nu te simti bine in pielea ta si bla bla bal. si ca toate colegele/prietenele tale fac asa si e ceva normal... si probabil ea va spune:" nu ma intereseaza, colegele/prietenele tale sunt proaste nu stiu blablabla"...(aproape toate trecem prin asta la inceput)
2 Saaaauuu ai putea sa te duci la salon sa dai gen 7-8 lei s ate penseze acolo, mustata sa ti-o iei tu, o prietena sau tot la salon... nu iti mai poate face nimic, doar nu poate da timpul inapoi...cand ai nevoie faci la fel, pana se obisnuieste cu ideea.
Eu zic ca ar trebui sa stai de vorba cu mama ta si sa ii explici cum stau lucrurile!
Incearca sa ii zici ca e ceva normal, si colegele tale o fac, prietenele la fel, ca iti e rusine sa nu o faci si tu si ca vor rade de tine. Daca nu intelege si nu intelege nu prea ai ce face, esti inca minora si dependenta de parinti.
Explica-i ca nu poti sta asa si trebuie sa inteleaga ca ai niste necesitati ca orice om. Daca nu te faci pe ascuns si gata.
Comunista sau nu, te-ai intrebat macar o singura data daca mama ta nu cumva poate sa aiba si dreptate? Nu cred ca ea isi doreste o fata urata!
Incearca sa-i explici in ce situatie jenanta te pune.si totusi ce poate sa-ti faca? daca te pensezi singura si iti dai jos mustatA>? poate nici nu observa
Nu apuc sa ii zic nimic si incepe si zice " Incheiem subiectul si gata, nu te las " si plus de asta ii mai baga in cap si verisoara mea "draguta" sa nu ma lase, ca dupa o sa ma pensez toata viata. Aaaaaaaaaaaaaaah, sa zicem ca sprancenele nu sunt o problema...dar mustata asta o uraasc!
Nu te lua dupa ea, serios acum du-te la un salon nu este scump penseaza-te si da mustata jos, eu fac asta de la 19 ani, inainte nu aveam mustata
Georgian1992 întreabă: