| Louuder98 a întrebat:

Buna TPU
Cum as putea sa imi inchid culoarea parului (aproape de brunet sau chiar brunet) fara vopsea,spray-uri, henna sau cafea?
Fundita pentru cel mai bun raspuns.

3 răspunsuri:
| Kriss96 a răspuns:

Pai ai putea incerca sa pocnesti din degete si apoi sa sari intr-un picior de 3 ori.
On-topic: Nu ai putea pentru ca nu exista o metoda. Poate inventezi tu una.
Singura chestie ar fi nuantatorul. Destul de popular in ultimul timp. Daca vrei o alta culoare trebuie sa faci niste sacrificii. Nu o sa ti se schimbe de la aer. Poate nu vrei vopsea, dar nuantatorul nu strica parul cu nimic. Si nici henna. Dar normal ca tin putin fata de vopsea.

| AikkoxD a răspuns:

Nu vopsea, nu spray, nu henna, nu cafea. Atunci ce vrei? Nu există altă metodă, poate ceaiul din frunze de nuc, dar îi dă o tentă roşcată şi se duce repede, la următoarea spălare. Dacă vrei să-ţi închizi nuanţa, te vopseşti cu maxim 2 tonuri mai închis decât eşti, să nu se vadă urât diferenţa când îţi creşte părul.

| Louuder98 explică (pentru AikkoxD):

Nu vreau sa ma vopsesc pentru ca si asa imi ard parul destul cu placa. Cu cafea am incercat de multe ori dar se face castaniu inchis, nu brunet. Iar cu henna.mi-au spus mai multe persoane ca nu tine deloc.