| andreeadeea9 a întrebat:

Cum sa ma imbrac in seara de Revelion? Eu m-am hotarat ca intr-o camasa si ciorapi negri si pantaloni scurti.Va rog ajutati-ma sad.dau funda happy

5 răspunsuri:
| Kindly a răspuns:

O rochita rosie sau una sclipicioasa cu niste ciorapi negrii ar fi ideal. poti gasi aici : diva-charms.ro

| missoriginalitate a răspuns:

Depinde daca ii frig.trebuie sa te simti bine.eu ma voi inbraca asa. egari sau stranpi colorati pantaloni scurti sau o fusta un tricou care se asorteaza cu egari o camasa.eu o las deschisa si o geaca de piele daca ii frig.si o pereche de ghete.cizme sau bocanci asortati. sper ca iti place.un sfat... inbracate cu ceva rosu.de ex tricoul sau camasa sau egari.

| Areea995 a răspuns:

Conteaza unde mergi de Revelion. Eu merg in piata mare, i Bucuresti, asa cu voi imbraca blugi, bluza de lanita rosi, fular asortat, botine cu blanita, geaca. happy

| SwEetAnnIs a răspuns:

Pai acum sunt la moda bluzele largi si sclipitoare, deci poti lua o pereche de ciorapi si cu o bluzita mai lunga si lejera, cred ca ar fi perfect. Dar de revelion este bine sa fii mai extravagant si indraznet, deci poti lua o fusta cu talia inalta si o camasa. Pentru alegerea tinutei este bine de stiut unde o sa iti petreci revelionul, deci depinde si de loc.

| Irina_Laura_1999 a răspuns:

În primul rând, contează locația. Dacă mergi într-un restaurant, nu e chiar convenient să te îmbraci așa, ai putea păstra ciorapii, iar apoi ai putea adăuga o fusta in cloș, de preferința culoare inchisă, iar în partea de sus ai putea adăuga un top dintr-un material frumos, iar culoarea ar putea fi : argintiu, auriu sau roșu (trebuie să ținem minte totuși că este un eveniment festiv). Și nu în ultimul rând pantofii : balerini sau pantofi, depinde de stilul tău. Iar dacă nu mergi într-un restaurant, ai putea păstra ținuta, cu niște ghete cu motive punk/rock și dacă vrei, ai putea adăuga un papion sau niște suspenders roșii. Fundă? ^.^