De ce nu incercati sa faceti o mica pauza? Asa va puteti lasa tenul sa mai respire putin si pe timpul zilei si isi va face efectul si mai bine tratamentul. Parerea mea un ten cu cosuri e urat acoperit de fond de ten.Lasand asta la deoparte si sa.ti raspund tie, nu cred ca dauneaza, dar cel mai bine e sa il lasi putin liber macar fara fond de ten si pudra.
Hei,nu ma dau cu fond de ten in general, nici cu pudra, pentru ca nu am nevoie, dar in ultimele zile mi-au iesit cateva cosuri si am umblat eu pe acolo, am facut o iritatie de toata frumusetea. De asta e nevoie sa ma dau in zilele astea pana imi trece, in general sunt adepta a NU folosi fondul de ten, pudra etc.
Buna!
Fondul de ten poate intr-adevar proteja tenul, dar nici prea recomandat nu e, adica e mai bine fara el.
Poti cosuri poti folosi si argila, pe care o gasesti la farmacie.O cutiuta cu praf de argila costa 4-5 lei si te tine destul de mult timp. Usuca foarte repede cosurile si calmeaza iritatiile.Te poti spala pe fata si cu ceai de musetel.
O seara cat mai frumoasa!
Si eu am aceeasi problema.Trebuie sa ma dau cu fond de ten cand ma duc la scoala asa ca folosesc tratamentul seara inainte sa ma culc si a doua zi ma dau cu fond de ten si nu imi dauneaza