| ThePinkPanther a întrebat:

De curand am inceput sa fiu mai atenta la ce mananc, cum arat si ce exercitii fac, insa tot am anumite zone care nu ma incanta la corpul meu. Asa ca sper ca imi puteti raspunde la cateva intrebari.

- Cum pot scapa de acei colacei din jurul taliei, nu stiu sa spun exact unde sunt pozitionati... acele aripioare de deasupra soldurilor?

- Cum pot scapa de pielea cu aspect de coaja de portocala? Eu am si o problema medicala pe maini am niste cosulete de cand sunt mica si trebuie sa ma duc la dermatolog. Poate este si din cauza aceasta.

- Care este cel mai bun remediu impotriva celulitei? Am Relax & Tone si m-am facut cu el o perioada, insa mi s-a parut ca zona respectiva s-a lasat. Pielea este la fel dar zona are un aspect neplacut, cel putin din punctul meu de vedere. Si este putin aiurea tinand cont ca am doar 14 ani si sunt slaba...

Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| s3xy0girl20 a răspuns:

Fa miscare plimbari lungi te ajyta si putina alergare bea multa apa si mananca cat mai sanatos(fara sucuri acidulate, chipsuri etc) duciuri poti s amai manci din cand in cand dar nu zilnic si problemele vor disparea plus ca ai 14 ani o sa mai creti si slabesti asawinking

| LauraFll a răspuns:

1. daca faci exercitii dar nu chiar multe.
2. mancarea- iti sfatuiesc sa mananci numai dimineata.
3. pentru tine acum' 2 ore. pe zi. cu pauze cat vrei. dar numai sa le faci.

| teiubesc_6578 a răspuns:

Foloseste un aparat de facut masaj,,, te ajuta sa slabesti in locurile dorite. pentru piele foloseste o crema