anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cum vedeti si in poza eram mai emo cam asa, dar de cand am avut niste probleme m-am decis sa renunt la tipul acesta de viata, si sa am o viata noua.Acum m-am vopsit la loc in culoarea mea naturala, saten deschis, si m-am tuns in scari.Problema este ca nu stiu ce tip de breton sa imi fac. M-am cam plictisit de cel pe o parte si as vrea sa mi-l fac drept.Credeti ca mi-ar sta bine avand in vedere ca am o fata ovala si o frunte foarte lata? Sau sa imi fac un breton tot pe o parte? Va rog AJUTOR! dau Fundalove struck

Răspuns Câştigător
| AngieT a răspuns:

La fata ovala nu te avantajeaza prea tare bretonul drept. poti face un breton pe toata frunteainsa asimetric, sunt convinsa ca ar avea mai mult succes. pupici >big grin

7 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Tot pe o parte... drept e cam de femei in varsta mie asa mi se pare.big grinbatting eyelashes si ti-ar sta bine sa fie asa legat cu o clema pe spatebig grin adica mai asa cu mai mult volumbig grin

| cristinna23 a răspuns:

Da ti-ar sta bine cu bretonul drept, dar se ingrijeste mai greu. totusi incearca

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Cică erai emo în poză. Se vede de la un km că e luată după google.
Draga mea, tu nu știi ce înseamnă "emo". În primul rând, stilul se numește "Scene".
Cât despre breton... Dacă ai frunte lată fă-ți-l drept.

| Frau a răspuns:

Mai de ce nu iei tu doar jumatate din intrebare:

"m-am tuns in scari.Problema este ca nu stiu ce tip de breton sa imi fac.M-am cam plictisit de cel pe o parte si as vrea sa mi-l fac drept.Credeti ca mi-ar sta bine avand in vedere ca am o fata ovala si o frunte foarte lata?"

...Decat sa indrugi minciuna aia cu emo rolling on the floor

| Piiink a răspuns:

Buna :X Cred ca nu ti-ar sta bine iti statea bine cu breton introparte :* Acum nu stiu parerea mea :*

| Echaursi a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres
Nu pot decat sa-ti zic urmatoarele lucruri : 1. Nu mai mintii in legatura cu aspectul tau, evidentiaza-l si afla de la altii ce ai de corectat, in loc sa stai ascunsa in spatele unei poze de pe net.
2. Incearca varianta sincera, care ti-a recomandat-o si @FanulLuiChowder.
3. Mincinosii stii ce sunt? Niste cionturi.

| aPerfectLive a răspuns:

Mda.m-ati prins!laughing Imi pare rau ca v-am mintit dar sincera sa fiu ma consider prea urata ca sa "imi public fata" ca sa zic asa.Eu nu am nici-o poza cu mine din purul si simplul fapt ca ma urasc.Multumesc mult de tot pentru sfaturi si.o sa imi schimb poza de la avatarhee hee