Mergi in mall si cauta o rochie ( nu lua online, ca poate nu iti vine cum trebuie, timpul e scurt și nu ai vreme de surprize neplăcute). O rochie drăguță, simpla (nu pana în pământ ca iti va fi greu cu ea).
Cât despre machiaj, e un eveniment de seara dacă nu ai experiență mai bine mergi la un profesionist, decât sa te chinui tu și sa nu iti iasă.
Mai citeste odata ce am scris, poate reusesti sa intelegi.
E foarte urat sa faci afirmații despre cineva ascunse sub niste intrebari.
Sa stii ca toate persoanele au ceva frumos in ele indiferent de cum arata si tu nu demonstrezi decat ca nu intelegi nimic din... nimic.
Iti fac report si ii indemn pe toti cei care considera ca meriti asta sa o faca.
Papa
Niste blugi mulati si ceva gros pe tine sa tina de frig cu o geaca decenta se gaseste in mall.
Te sfătuiesc să mergi sa îți iei ceva din Stradivarius sau Zara, iar pe partea de machiaj, fă-ți o programare la un salon de make-up, dacă nu ești cat de cat experimentata in asta.
La noi, fetele /femeile se imprumuta intre ele la asemenea ocazii
Intreaba in familie, prietenele, cunostintele bune: cine este de marimea ta si ti-ar putea imprumuta o rochie potrivita?
Croitor, orice fel de îmbrăcăminte
dumitruoctavian22@gmail.com
Iti recomand calduros sa te uiti pe site-ul https://ancamazilu.com/, face niste tinute deosebite si ai de unde alege. De la rochii, fuste, bluze, salopete, compleuri, eu sunt super incantata de toate produsele pe care le-am luat de la ea. Livreaza oriunde in Romania. Succes in a gasit tinuta ideala
Imprumpta o rochie, e mai bine decat sa iei ceva care nu iti place presata de timp. Nu trebuie o rochie lunga. Poate sa fie si scurta dar inngenerak e bine sa fie din materiale pretioase. Catifea, satin, dantela. Uita- te la un tutorial de machiaj de seara simplu, cumpara produse si exeseaza de cateva ori inainte de eveniment sau intreaba prietene, surori, mama. E super daca pot sa mergi la un profesionist dar nu stiu daca merita cheltuiala fiind o simpla invitata.
anonima_6654 întreabă: