Salut! Felicitari ca ai fost la salon.Este varianta mai scumpa, dar s-a ocupat de parul tau cineva care stie ce face.Ma bucur ca ti-a iesit ce ai vrut.
Salut! Si cate nuante vei avea in par? Din ce ai descris, eu am inteles 3.Esti sorcova?
Coloreaza tot parul o nuanta si dupa 3 saptamani vopseste-l ombre cu L'oreal Preferance wild ombre.
Ombre inseamna nuante mai deschise pe varfuri. Daca tu il faci blond sus si-l decolorezi jos parul va fi mai multe nuante de blond nu ombre.
Pozele pe care le-ai pus tu sunt de la L'oreal(prima) sau realizate cu L'oreal.
Partea de sus(din poze) este saten, nu blond.
In principiu, ombre este un decolorant, dar nu te zgarci la bani.Ia-ti L'oreal.E 30-35 lei.
Eu sunt bruneta(natural) cu ombre pe varfuri.M-am vopsit tot cu L'oreal.
Am mers la salon si mi-a decolorat parul, fara sa pun vopsea si a iesit foarte bine.Nu-s sorcova...
Salut! Felicitari ca ai fost la salon.Este varianta mai scumpa, dar s-a ocupat de parul tau cineva care stie ce face.Ma bucur ca ti-a iesit ce ai vrut.
Cred ca ar trebui sa te faci la salon. In primul rand, vopseste-ti parul intr-un saten care iti place si care se aseamana cu blondul care iti place.
Am reusit in final.Mi-am decolorat parul, nu am mai pus si vopsea si e foarte bine. Multumesc pentru raspuns! :*
Georgian1992 întreabă: