| Ankiiiiiii a întrebat:

Fetelor,vreau niste link-uri cu tenisi cu tinte si sa-mi spuneti cu ce se asorteaza.
O sa va mai intreb o data,daca cizmele acelea Ugg,se poarta toamna. In ce luni? Septembrie,Octombrie,Noiembrie? Sau doar iarna? Plus, cu ce se asorteaza?
Help me, please! Ofer Fundita ^_^. :3. puppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
| MissJJ a răspuns:

Cizmele Ugg se poarta iarna, pentru ca iti ofera caldura.
Tenesii cu tinte se asorteaza in functie de culoarea lor, daca sunt negri merg cam la orice* (cu conditia sa fie simpla tinuta, adica: blugi, un tricou alb cu scris si o geaca de piele).

9 răspunsuri:
| PeaceLoveMusic a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun ca tenisii cu tiinte nu se mai poata...am si eu o pereche iar uug-urile se poarta iarna hai sa zicem din noiembrie maxim pentru ca sunt imblaneite happy

| Ankiiiiiii explică (pentru liliforever2012):

Pai mersi. dar eu caut raspunsuri de fapt happy

| Ankiiiiiii explică (pentru PeaceLoveMusic):

Scuze, ce?! Tintele se poarta tot sezonul acesta, stiu din surse sigure. Nu toate modelele de Ugg-uri sunt imblanite! Documenteaza-te inainte sa raspunzi si sa spui prostii! O seara buna! happy

| liliforever2012 a răspuns (pentru liliforever2012):

Pai scuza-ma dar eu vad ca scrie,, vreau niste link-uri cu tenisi cu tinte si sa-mi spuneti cu ce se asorteaza,, nu ai zis ca esti interesata de pret! Deci ce vina am eu?

| liliforever2012 a răspuns (pentru Ankiiiiiii):

Pai in link-urile pe care ti le-am trimis ai raspunsul

| Ankiiiiiii explică (pentru liliforever2012):

Pai mi-ai zis ceva de asortat? sau ceva despre ugg-uri?

| liliforever2012 a răspuns (pentru Ankiiiiiii):

Este foarte simplu, tenesii cu tinte pot fi purtati impreuna cu orice alta piesa vestimentara, insa trebuie alesi cu putin bun gust. Vrei o tinuta casual potrivita unei zile toride de vara? Alege o pereche de pantaloni scurti, din blug sau alt material, un tricou sau maieu si o pereche de tenisi cu tinte. Pantalonii scurti trebuie sa fie putin mai largi, nu foarte stramti pe picior si de asemenea poti opta si pentru un tricou largut, daca te simti mai bine asa. Astfel vei reusi sa creezi o tinuta casual perfecta pentru o zi calduroasa si vei reusi sa "pacalesti" caldura de afara.

Opteaza pentru jeansii skinny sau drepti pentru o zi de facultate, scoala sau cumparaturi. Combina-i cu tenisi cu tinte si un top simplu si dragut si o geanta mare si simpla. Daca este racoare afara alege o jacheta din piele, neagra si simpla. Ai grija s nu aiba alte aplicatii metalice. Daca nu vrei sa porti tricou atunci alege o camasa alba, din bumbac si un sacou cu influente masculine.

Fustele de blugi sunt obligatorii aceasta vara la fel ca si tenisii cu tinte, asa ca impusca doi iepuri deodata. Combina fusta de blugi cu tenisii cu tinte si cu siguranta nu vei da gres. Ai grija ca tinuta ta sa fie simpla. Aceasta este o regula de aur pe care trebuie sa o urmezi cu strictete.

Poarta rochii scurte, mulate sau nu, impreuna cu tenisii cu tinte. Obtii o tinuta tinereasca si fresh, potrivita unei zi de scoala, cumparaturi, plimbari in parc sau iesiri cu prietenii in oras. Nu te feri sa porti tenisi cu tinte pentru ca sunt la moda, se potrivesc atat pantalonilor cat si fustelor/rochiilor si vei adauga un plus tinutei tale prin originalitate si nonconformism.

| PeaceLoveMusic a răspuns (pentru Ankiiiiiii):

Te corectez titele s-au purtat si daca chiat vroiai sa fii la moda iti luai cand au aparut asa ca mine sa luam ca exemplu magazinul new yorker in care era plin de tinte prin iarna iar acum nicmic.de ce? s-au demodat iar mile si faimoasele ugg-uri au fost in mare voga iarna trecuta nu e problema mea eu dor dau un sfat pa