Pentru fete trebuie sa fie ceva foarte lejer si cochet.frizura trebuie sa fie edie nici lunga nici scurta, si initial daca se poate breton.
imbracaminte:Jeans rupti(zgariati)+tricou cu model dar simplu.
Frizura: ceva cu suvite(pe breton daca se poate-intr-o parte; de preferat rosii)
+daca nu se poate pe breon, undeva in partea stanga mai spre fata!
sper ca te-am ajutat(p.s nu am luat din nici o revista, dar consider ca se poarta)
Pai...Noua moda este complet nebuna si neobisnuita, deci nu cred ca iti va placea noutatea pe care s-ar putea sa o afli mai devreme sau mai tarziu! Iar cat despre frizuri...Hmm,nu este chiar o noutate, dar totusi stilul Emo a devenit popular si nu imi place asta.Si ca sa ai o mica idee pentru haine, sa stii ca basketii, bluzele negre cu capete de mort sau meme faces, blugii rupti sau stramti sunt foarte populari!
Se poarta puloverele cat mai largi si comode cu diverse modele, culori si putin sclipicioase. Dar si bluze finute ca de domnisoara de culoarea crem-rozaliu sau corai.
Pantalonii sunt de preferabil inchisi, iarna si deschisi vara. Blugii nu trebuie neaparat sa fie albastrii. Sunt frumosi si in alte culori precum bleu-verzui (spuma marii), gri sau negru.
Ca incaltaminte se poarta UGG-urile sau cismultitele cu tinte sau tepi.
Iar ca geaca, nu se mai poarta obisnuita geaca neagra de fas cu blanita, ci o geaca de culoare deschisa, precum bej sau chiar maro.
Sunt la moda si fesurile crosetate cu mot sau cu urechiuse de pisoi sau ursulet panda.
Sper ca ti-am fost de folos
... funda te rog
Intra si tu pe Adolescenticool pe Facebook si o sa gasesti o multime de idei!
idanna întreabă: