| ninnnna a întrebat:

in primul rand sumt fata! Ma confrunt cu o problema din punctul meu de vede GRAVA din pumct de vedere estetic! Am par pe byrta si pe spate si imi e rusine! Eu sunt si brunete natural si parul se vede mult mai rau! Trebuie neaparat (nici nu se concepe altfel) sa port la un eveniment tricou din acela pana la buric! Ce ma fac? Am par si pe spate si pe burta mai ales! Nu vreau sa ma epilez, o sa imi creasca dublu plus ca nu o stau sa ma epilez dupa aceeaareu! C ce creme bune decolorante gasesc? Si cal la ce pret? Nu am un buget mare! Fara comemtarii urate sau jigniri! Dau funda! Rog seriozitate si ajutor! Rapid!

Răspuns Câştigător
| Lorde92 a răspuns:

Decoloreaza-ti parul de pe burta si spate cu apa oxigenata care se gaseste la farmacie :*

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Epilare definitiva?

| AnnaaaMaria a răspuns:

Poate ți se pare că nu are legătură, ai menstruațiile regulate?

| BlackSoull17 a răspuns:

Si eu ma comfrunt cu aceeasi problema. Ai putea sa mergi la salon sa te epilezi cu ceara,si dupa iti creste mai greu, sau da, ai putea sa-ti cumperi crema decoloranta, gasesti la orice farmacie, si nu dunt scumpe.

| ninnnna explică (pentru AnnaaaMaria):

Pai sunt la inceput deci inca nu e regulata stiu la ce te referi la ovare polihistie! Ma tog problema mea e ca trebuie sa rezolv asta neaparat! Vreau nume de creme decolorante si pretul!

| ninnnna explică (pentru Lorde92):

Da-mi adresa ta de mess sa imi explici mai mult daca stii, te rog! Si funda e a ta!

| Lorde92 a răspuns (pentru ninnnna):

Uite aici: adelinaade445@yahoo.com

| ninnnna explică (pentru Lorde92):

Id meu este: ancapetruta617@yahoo.com! Baga-ma tu si scrie-mi cv ca la mine e mai greu sa te gasesc!