Da, am folosit pentru sprancene si gene si s-a vazut o imbunatatire! nu stiu exact in cat timp dar a trebui sa se vada in 1-2 saptamani.
Am folosit eu pentru par si chiar mi-a crescut parul cred ca in 2-3 saptamani s-a vazut rezultatul.
Am folosit, folosesc si acum pe gene, sprancene si par.La sprancene au fost cele mai vizibile rezultate, in cazul meu.La par am folosit si alte masti, nu doar ricin.Genele s-au facut putin mai lungi, dar foarte putin, mult mai rezistente, clar.In cat timp, nu pot preciza, ca nu aveam a vedea o schimbare radiala.
Eu aplicam de fiecare data cand imi spalam parut de 3 ori pe saptamana!
...mi-am dat la varfuri o data si a crescut...dar nu stiu in cat timp sa-ti spun dar iti spun ca ricinul e f. bun la crestere
Eu mi-am dat la varfuri:am pus ulei in palme apoi am frecat varfurile si le-am lasat asa cateva minute(am vazut rezultate); nu poti spune ca iti cresc intr-o saptamaan nu stiu cati cm:in timp creste
Ti se pare normal sa port extensii si gene false la 16 ani?
Mie una, oricum, mi se par niste prostii.
Ma refeream la mine cu varsta))))
Daca tu crezi ca e ok sa te placa cineva pentru ca ai par lung si gene frumoase, iar dimineata cand te vede sa se sperie de tine, e problema ta. Daca nu port asa ceva inseamna ca nu ma respect?
Si, in plus, la varsta ta, nu imi dau seama cum de ai o asemenea gandire si opinie
O seara frumoasa!
Eu folosesc produsele vivese senso duo si uleiul din nuca de cocos si sunt foarte multumita
Oxm întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: