| Verne a întrebat:

Ma adresez fetelor, am o problema care pot sa zic ca este amuzanta, aseara am dormit la un amic alaturi de mai multi prieteni, din nefericire eu am fost primul care s-a pus in pat, dimineata cand m-am trezit aveam parul vopsit pe o parte (au facut ei o "gluma") m-am dus si m-am spalat pe cap, iar cat m-am uitat in oglinda jumate din par era de culoare ruginie, se vede ciudat, ce as putea sa fac sa revin la culoarea naturala (brunet) fara sa apelez la foarfeca? precizez ca am parul destul de lung, cam asa:

http://www2.pictures.stylebistro.com/......cD6scl.jpg

Dau funda! Multumesc anticipat.

P.S. Pe cutia de la vopsea scria ca este permanenta.

Urmeaza sa am un eveniment important saptamana viitoare...

4 răspunsuri:
| MissCosmos a răspuns:

Sa te vopsesti, adica momentan e singura solutie.Cumperi vopsea care sa arate cat mai mult cu parul tau natural si vopsesti doar partea aia.

| redrosegirl a răspuns:

"Prietenii tai " au facut o gluma de ******. Singura solutie e sa te vopsesti. Cumpara-ti o cutie de vopsea intr-o culoare ca sa te avantajeze.
Parerea mea e sa vopsesti tot parul pentru ca e posibil ca acea parte pe care ei ti-au vopsit-o sa iasa altfel asa ca iti sugerez sa vopsesti tot parul. Dupa 2-3 luni ti se va duce vopseaua din par.

| Verne explică (pentru redrosegirl):

Ce fel de vopsea sa folosesc? semipermanenta sau permanenta?

| redrosegirl a răspuns (pentru Verne):

Eu zic sa folosesti permanenta! E posibil ca cea semipermanenta sa nu prinda happy Dar ca sa fii sigur mai poti cere sfatul si altor persoane.