Iti pot spune ca nu e bine sa-ti iei si acea geaca bej pentru ca va strica restul tinutei. Cat despre par ai putea sa-ti faci un spic sau ai putea sa-l prinzi in coc. Daca tu consideri ca nu iti va sta bine poti pur si simplu sa-l lasi desfacut mai ales pentru ca il ai drept iti va sta genial :* Sper ca te-am ajutat
Am uitat sa mentionez ca nu vreau sa folosesc placa sau ondulatorul.
Si eu am parul lung si cand ma duc la un evenimet de obicel mi-l intind cu placa. Dar tu te duci cam sport, daca ai si adidasi, ai putea sa ti-l prinzi in coada. O sa-ti stea bine oricum.
Dcei iti dau un sfat. Prinde-ti paril tip coada de cal si lasa-ti o mica suvita de par, pe care o poti uda cu putina apa si sa o intinzi. Va arata super!
Mult succes!
Indreaptat-il cu placa sau fa-ti o coada la spate ori un coc ...sau o coada intr-o parte. Sper ca te-am ajutat. Distractie placuta
Poti sa-ti faci o coada, dar fa-o mai sus, sa nu iti stea pe gât. Ori, un coc ar fi potrivit, dar nu coc de-acela cu prinzi la nunta, unul mai spontan. Apropo... Ai un super stil!
Eu il am drept de asta nu prea folosesc placa si nici ondulat nu prea vreau sa-l fac.Mersi de idee!
Nu imi poti da un video cu un tutorial cum sa iti faci un coc mai dezordonat sau mai elegant?
Poti sa-l prinzi intr-o coada sau il prinzi mai jos si apoi cu o clema, sau poate il lasi desfacut. sper ca ti-am fost de ajutor!
Uite : https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EhGSrMGTbyo