| Daria8100966 a întrebat:

Buna TPU! sad Mi-am luat o pereche de blugi care nu mă incap. Cum as putea sa îi lărgesc incap să mă pot încheia? P.S: nu mai pot sa ii returnez

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din pacate, nu prea poti. Nu i-ai probat inainte sa-i cumperi?

| gabicoo a răspuns:

Apelează la un foarfece! Zdrențele sunt acum la modă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Ce te mira? la ce oameni posteaza aici intrebari...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daria, ar fi trebuit sa-i probezi inainte, acum mergi cu ei vezi daca iti da banii inapoi, eu cred ca da.

| Violleta2022 a răspuns:

Unicul mod in care poti incape in acei blugi este sa SLABESTI!

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mă mai miră demult.

| DjSannan a răspuns:

Există câteva modalități prin care poți încerca să lărgești blugii care nu îți vin. Înainte de a începe, ar fi bine să ții cont de câteva lucruri:

Asigură-te că blugii sunt într-o stare bună și că nu sunt deteriorați sau uzați. Dacă sunt deja degradati, nu este recomandat să încerci să îi lărgești, deoarece acest lucru poate duce la deteriorarea lor și mai mare.

Verifică eticheta blugilor pentru a vedea dacă sunt făcuți din material care poate fi lărgit prin spălare sau prin călcare. Dacă eticheta nu specifică acest lucru, ar trebui să eviți să încerci să îi lărgești, deoarece acest lucru poate dăuna materialului.

Cu aceste lucruri în minte, iată câteva modalități prin care poți încerca să lărgești blugii:

Spălarea blugilor în apă caldă. Aceasta poate ajuta la relaxarea țesăturii și poate face blugii mai largi. După spălare, întinde-i și lasă-i să se usuce natural.

Călcarea blugilor în apă caldă. Aceasta poate ajuta la relaxarea țesăturii, așa cum am menționat mai sus. După călcare, întinde-i și lasă-i să se usuce natural.

Adăugarea de material în zona de la talie. Dacă blugii sunt prea strâmți în talie, poți adăuga un cordon sau o bandă elastică în această zonă pentru a le face mai largi. Asigură-te că alegi un material care se potrivește cu blugii și că îl fixezi în mod corespunzător pentru a evita să crape

| Daria8100966 explică (pentru darrio2007):

I-am comandat, și nu mai pot da returnare