anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

o intrebare...cam cate exerciti fizice ma refer abdomene, genoflexiuni.altele...ar trebui sa fac pentru a slabi macar 1 kg pe saptamana. daca e posibil sa imi spune-ti cate exerciti nu cat timp. dau funda.PS: si ce fel de exercitii?

Răspuns Câştigător
| mikaguapa a răspuns:

Buna, eu fac in fiecare seara timp de o luna 25 de abdomene si 25 de genoflexiuni, iar dimineata pentru ca na te trezesti si inca ti-e somn eu fac 30 abd 30gnf ca sa ma trezesc te asigur ca vei slabi+ alergari zilnice timp de 30 de minute eu una intr-o luna am slabit 5 kg prin sport si multe fructe si legume mai putin carne, dulciuri. sper ca te-am ajutat, mult succes:X

3 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Alearga pe scari - ai sa slabesti sigur si o sa ai si un corp frumos

| onlyketoops a răspuns:

Cumpara-ti o coarda.E super buna daca vrei sa slabesti si mai ales in combinatie cu abdomenele.Si daca vrei sa vezi cu adevarat rezultate nu mai manca dupa ora 18.Nu faci nici o treaba daca faci 2 ore exercitii si dupa mananci.

| mikaguapa a răspuns:

Buna, eu fac in fiecare seara timp de o luna 25 de abdomene si 25 de genoflexiuni, iar dimineata pentru ca na te trezesti si inca ti-e somn eu fac 30 abd 30genoflecsiuni ca sa ma trezesc te asigur ca vei slabi+ alergari zilnice timp de 30 de minute eu una intr-o luna am slabit 5 kg prin sport si multe fructe si legume mai putin carne, dulciuri. sper ca te-am ajutat, mult succes:X