Eu am slabit 5 sau mai multe kg intr-o saptamana sau 2 eu cand sunt la bunicii mei mananc cat de cat dar cand sun acacsa mananc doa o data sau de 2 ori pe zi cate o data de loc si cand mi-e foame beau apa [este sanatoasa pentru. ca arde grasimile] as ca ma unflu de apa si nu imi este foame de sigur sa nu mananci nu este o optiune sunt unii oameni care nu rezista fara mancare dar daca vrei sa slabesti maanaca legume si fructe legume fierte cu putin ulei si putina sare in loc de mancare dar daca vrei sa slabesti ai repede urmeeaza optiunea mea si eu in vara eram ff grasa si nu ma simteam bine in pielea mea toata parintii imi spuneau ca sunt bine si fam dar si unii prieteni uniii prieteni imi spuneau ca sunt slaba pentru ca ei erau mai grasi decat mine si le placeau ucm sunt eu dar in vara am reusit sa slabesc ceva dar acum de cand s-a terminat vara si a inceput scoala picicoarele imi sunt super iar acum am abdomen plat asa am vrut eu sa arat din totdeauna dar fiecare cu parerile lui. sper ca ti-am fost de ajutor [dar sa stii ca retetele cu legume si fructe nu prea functioneaza asa am auzit de la majoritatea oamenilor ]
Fa foameaaaa... sport, masaj, am slabit 4 kg intr-o zi in care nu am mancat nimic + munca (curierat). ce-i drept erau si 30 de grade si am transpirat de nu mai stiam de mine
Stii ca e fizic imposibil sa slabesti si 2 kg intr-o zi, ce sa mai zic de 4
Incearca sa nu mai aberezi daca esti complet pe langa
1. sport, fara efort fizic nici nu se pune problema slabitului, decat daca vrei sa fii plata, fara forme si sa arati ca dracu
2. alimentatie, scoate porcariile ( sucuri, chipsuri, prajeli, etc. ), consuma carne fiarta sau la aburi, cartofi copti/fierti, orez fiert, cereale integrale, branza slaba, etc.
3. sa ai 4-5 mese pe zi, mananci mic si des, asa e cel mai bine si sa mentii undeva la 1500-1700 kcal / zi
4. bea multa apa, 2-3 litri pe zi
Pentru informatii suplimentare, ai aici o gramada de articole :
http://www.getfit.ro/slabire
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: