Mănâncă zilnic morcovi cruzi şi ia-ţi Beta Caroten-ul de la farmacie (dă o căutare pe google)! Succes!
Dă-te cu o loţiune de corp cu efecte autobronzant de la Dove.Se aplică zilnic, şi după 3-5 zile se văd rezultatele unui bronz uşor. Costă în jur de 13-15 lei (în funcţie de magazinul de la care cumperi). Pentru efecte mai vizibile, foloseşte un autobronzant de la Avon, dar ai grijă să-l aplici cum trebuie, să nu rămână urme de "murdărie". Baftă!
Ai grija totusi sa te dai cu protectie solara, mai scazuta dar totusi sa fie deoarece pot aparea bolile de piele, cancer.
Incearca autobronzant, spray, crema.
Pana sa te pui la plaja da`ti cu ulei de masline pe piele. Functioneaza. Baftaa :*
Da-te cu lapte Doina (il gasesti in hypermarket si farmacii, e gen lapte de corp, nu de mancat ) Si eu sunt alba si anul trecut cand am fost in vacanta am folosit laptele si m-am inrosit mai mult decat de obicei (atentie: nu are rol de protectie solara) insa nu m-am decojit, nu m-am patat sau chestii de genul si chiar m-am bronzat...
Date cu ulei de masline si apoi stai la soare si asa poate se prinde.Din cate stiu eu cred ca o sa mearga