Eu zic să te duci la salon sau la cineva care ştie să penseze ca lumea... Nu te băga tu că o să ţi le faci varză. Şi eu mă simţeam foarte prost cu ele groase, nu poţi să stai aşa. Fă-o fără să ştie, n-ai de-ales. O să înţeleagă până la urmă că ai crescut şi o să se obişnuiască cu ideea.
Nu`i nici o problema
Eu sunt baiat si m`am pensat ( la 15 ani )
Si nu o baga pe mama ta in seama pentru ca nu are ce sa iti faca
Oricum ii decizia ta ce faci si explica-i la maicata ca trebuie sa arati bine la varsta asta pentru baieti si bla bla bla... o aburesti tu cumva
De la o vreme oricum nu o sa ii mai pese daca tu o sa te tot pensezi
Succes! :*
Ce ma mai gandeam. Sa vorbesc cu sor'mea, poate ma ajuta ea, e f de treaba si poate o convinge (desi nu prea cred) doar ca e plecata, vine acasa de 2-3 ori pe an (e la Bucuresti). Daca nu actionam metoda dura , planul B, desi am mai facut asta si nu prea a avut efectele dorite. Cred ca si din vina mea ca ma lasasem de pensat dupa ce a trebuit sa ascult reprosurile aduse, iar cu o pereche de ochi ce te supravegheaza mereu e cam greu.
P.S: mama e profesoara la scoala unde invat eu si ea zice ca "vai, comenteaza profesoarele cand o sa te vada pensata ca toate..." si cica o fac de ras...mda ce sa le faci?
Sau zice ca vin examenele si nu asta ar trebui sa ma preocupe pe mine. oricum nu m-ar afecta.
Nu mi s-ar parea o crima pensatul. la varsta ta ar cam trebui sa incerci.sau daca nu explica-i mamei tale ca toate fetele fac asta. la aceasta varsta
Eu ma pensez de la varsta de 12 ani
Chiar mama m-a pensat prima data`.
eu consider ca nu exista o varsta anume pentru asa ceva`.
Mie mi se pare foarte normal.mai ales ca doar ''indepartezi''firele care sunt in plus, si nu le strici forma initiala. Cred ca mama ta ar trebui sa inteleaga, nu cred ca ei i-ar placea sa stea o luna sau 2 fara sa se penseze! :*:*:*:*:*