Nu stiu de ce ai vrea sa te ingrasi, dupa o sa dai jos foarte greu dar fiecare cu problemele lui. deci, poti sa iei vitamina c pentru ca o sa iti faca foame si dupa o sa mananci mai mult. Succes draga mea :*
De ce ai vrea sa te ingrasi? Cel mai rapid mod de a te ingrasa e sa mananci foarte mult, mai ales dulciuri, paine sau carne
Mananc si de 5 ori p zi si nu iau in greutate. dupa ce am nascut am slabit foarte repede si inca alaptez. si nu resusesc deloc sa iau in greutate
Mananca dulciuri, stai toata ziua la televizor. Esti o persoana care se ingrasa foarte greu, nu? Ce as vrea sa fiu si eu ca tine
Atunci du-te la un medic si vezi daca ai vreo problema. am si eu un prieten care oricat ar manca nu se ingrasa, pentru asta nu stiu. Dar muult as vrea sa fiu si eu ca voi :/! Considarate norocoasa
Nu pot sa stau toata ziua am o fetita de 1 anisor si e foarte energica sunt activa cam toata ziua
Mi-am facut si analize si sunt in regula pur si simplu nu i-au in greutate si daca iau 1-2 kg dau jos 5 foarte repede ...doar ma mentin la 55 ...si am 1.73 inaltime deci va dati seama
Mananca o paine intreaga, mananci mancare multa etc. Consulta un medic sa vezi de ce nu te ingrasi. Bafta
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: