Ai putea incerca un regim disociat care nu este atat de sever si chiar da rezultate! Eu l-am incercat si intr-o saptamana am slabit 3kg lejer cu doar putina miscare(mers). Este asa:
In prima zi cartofi fierti(poti sa pui si putina sare nu ai limita dar nu este cazul sa exagerezi)
In a II-a zi muschi de vita fiert( eu niciodata nu am mancat pentru ca nu imi place si am repetat prima zi)
In a III-a zi grepfruit(toata ziua, eu am adaugat si putina miere pentru ca nu prea imi place gustul)
In a IV-a zi iaurt( ar fi preferabil un iaurt slab dar eu am mancat iaurt de fructe pentru ca am zis ca este o zi de rasfat )
In a V-a zi peste fript sau fiert( eu am mancat ton de lene...)
In a VI-a zi iaurt+2 oua fierte( poti sa mananci cat iaurt vrei)
In a VII-a zi pui(fript sau fiert cum doresti tu dar sa ii dai jos pielita)
Pe langa asta nu am mai mancat dupa 6 si in fiecare zi am facut miscare(mers pe jos), iar in 3 zile am facut aerobic timp de 1 ora.
Chiar sper sa te ajute! Sa stii ca prima oara cand l-am tinut strict(mergeam si la sala) am slabit 5kg!
Ai grija dupa ce ai slabit ce mananci sa nu ti se depuna la loc si chiar dublu, important e sportul daca te duci la alergat macar o data pe saptamana pentru inceput o sa te simti bine si o sa te mentii in forma.
Inca un pont: bea multa apa pana la 2l daca poti si incearca sa bei un pahar inainte de masa si dupa masa, chiar te va ajuta la digestie.
Asta este o dieta rapida si te sfatuiesc sa nu o tii mai multe saptamani in sir pentru ca o sa ai carente de sanatate, iti spun din proprie experienta ca dupa 3 saptamani am avut ameteli dar am slabit ~8kg.
Poti sa o tii de mai multe ori dar macar cu 2 saptamani pauza.
Iti doresc numai bine si multa bafta! :
Cu totii stim de existenta regimurilor alimentare ca te ajuta sa slabesti rapid, insa, acestea te lasa flamand si lipsit de putere. Cea mai buna metoda de a slabi si a va mentine greutatea este de slabi treptat. Specialistii sustin ca poti face acest lucru fara fi nevoie de un regim, doar prin cateva schimbari in viata de zi cu zi.
1. Mancati zilnic micul-dejun. Acesta este un obicei comun in randul persoanelor care au slabit si au reusit sa isi mentina greutatea. Foarte multe persoane cred ca a sari peste micul-dejun le ajuta sa scape de calorii, dar, in realitate acestea ajung sa manance mult mai mult in cursul zilei. Pentru micul-dejun este recomandat un castron cu cereale si fructe sau produse alimentare cu continut scazut de calorii.
2. Nu mai intrati in bucatarie seara. Stabiliti o ora incepand cu care sa nu mai mancati; astfel veti evita "gustarile" din timpul serii. Beti o cana cu ceai, mancati o bomboana sau un iaurt daca aveti pofta de ceva dulce dupa masa. Apoi spalati-va pe dinti pentru a nu fi tentati sa mai mancati si altceva.
3. Alegeti cu grija bauturile. Bauturile cu adaos de zahar sau indulcitor contribuie la cresterea valorilor calorice si nu reduce foamea, asa cum o fac mancarurile solide. Potoliti-va setea cu apa (sau apa cu lamaie), lapte degresat sau sucuri de fructe 100% naturale. Daca va incearca o senzatie de foame intre mese incercati ca consumati un pahar de suc de legume. Daca obisnuiti sa consumati un pahar de vin sau un cocktail seara, incercati sa limitati consumul de alcool la zilele de week-end, astfel veti reduce consumul caloric.
4. Consumati legume si fructe. Consumul ridicat de legume si fructe este deseori umbrit de consumul de mancaruri cu continut caloric foarte ridicat. Incercati ca primul fel de mancare sa fie o salata sau o portie de supa. Aprovizionat-va cu fructe si legume si consumati la fiecare masa. Astfel, va veti imbogati dieta cu vitamine, minerale, fitonutrienti, fibre si nu veti mai fi tentati sa consumati dulciuri sau alte produse cu foarte multe calorii.
5. Consumati cereale. Substituind cerealele integrale cu cereale rafinate precum paine alba, prajituri, biscuiti si covrigi, beneficiati de fibra si va veti satura mult mai repede ceea ce va va determina sa mancati in proportii rezonabile.
6. Controlati spatiul din jur. Controlarea spatiului din jur, de la dotarea bucatariei cu alimente sanatoase pana la alegrea restaurantului potrivit, reprezinta o medota buna de a scadea consumul de calorii.
7. Consumati portii mici. Daca ati redus cu doar 10-20% portia de mancare, nu veti pierde in greutate. Majoritatea portiilor de mancare servite atat la restaurant cat si acasa sunt mult mai mari decat este necesar. Pentru a reduce portiile de mancare folositi castroane, farfurii si pahare mai mici.
8. Faceti mai multa miscare. Pe parcursul zilei faceti tot ce puteti pentru a fi mai activi: urcati si coborati pe scari (evitati folosirea scarilor rulante sau a liftului), mergeti pe jos cat se poate de mult, faceti jogging si cateva exercitii usoare care nu necesita deplasarea la sala.
9. Consumati proteine. Adaugarea proteinelor fara grasimi la fiecare masa va ajuta sa va simtiti satul si va impiedica sa mancati mai mult decat va este necesar. Consumati iaurt, nuci, unt de arahide, oua sau fasole. De asemnea, specialistii recomanda mese scurte si dese (la un interval de 3-4 ore), pentru a va mentine glicemia la un nivel normal.
10. Consumati produse fara grasime. Folositi variantele fara grasime (light) a sosurilor pentru salate, a maionezei si a altor produse. Ca substituenti folositi: mustarul in locul maionezei la sandwichuri, laptele degresat in loc de frisca la cafea, un pic de otet la salate in loc de sosuri cu continut caloric ridicat.
Nou
Programeaza-te online la doctor. Click aici!
Marian_George_1997_3dh2 întreabă:
Georgian1992 întreabă: