Buna, exista o marca de produse de ingrijire, Favisan, sunt divine. Eu am folosit samponul de la Favisan pentru cresterea parului(se gaseste la plafar la cam 12 lei) si pe langa faptul ca mi-a crescut mult mai repede in lungime, s-a si indesit putin, totusi recomand sa folosesti cam o stica-doua, pana sa se vada rezultatele. Ar mai fi inca ceva, dupa ce ma spal pe cap (cu sapon si apoi aplic si clatesc balsamul) imi torn pur si simplu pe par o cutie de bere si astept 5 minute, apoi clatesc putin. De prima data parul devine mult mai stralicitor, parca nici nu mai cade si probabil ca berea ajuta si parul sa creasca. (stai linistita, parul nu miroase a bere) Succes
Foloseste ulei de ricin, se gaseste la farmacie si nu are un pret foarte mare. Se aplica la radacina parului si putin pe lungine cu vreo 30 min/o ora inainte de spalare il poti amesteca cu putin ulei de masline daca vrei fac minuni impreuna. Poti incerca! Te pup
Poti sa folosesti ulei de ricin cu 10 minute inainte de spalare sau, am mai citit ca in America este acum un fe de moda sa foloseasca doar apa pentru spalare, dar sincer ii cam greu asa. Deci ulei de ricin este o solutie buna si ieftina.
davidstefan întreabă:
DaciaRomania întreabă: