Eh! Stiu cum e! Am varsta ta:p
Comporta-te normal.asa cum esti tu adevarata.de haine.mai la moda si chestii depinde ce vrei sa fii.rockeritza sau fata la moda machiaj.la vasrsta ta iti zic sa dai cu putin rimel, fond de ten(mai putin.)si strugurel:*
Salut...cel mai bun sfat este sa lasi timpul sa te maturizeze pentru ca in viitor o sa iti para rau de ani copilariei!
La 11 ani nu folosi niciun fel de machiaj! O sa ai timp dupa aia sa folosesti, dar cu masura, sau altfel te trezesti la 30 de ani cu fata zbarcita. Fii cat mai naturala, in aspect si atitudine, baietilor asa le place.
Stiu ca am dreptate Ma bucur ca-mi dai si tu dreptate, dar ideea e sa-mi si asculti sfatul
Majoritatea fetelor de varsta ta sau un pic mai mari incep cu fumuri de-astea. Unele devin pitipoance, altora le vine mintea la cap, ca sa zic asa, si-si dau seama ca n-a fost bine.
Oricum, mare grija, machiajul creeaza dependenta. La inceput iti da o mai mare siguranta de sine, te face sa te consideri mai matura, dar apoi ajungi sa traiesti cu impresia ca fara machiaj esti urata, ca lumea te va desconsidera daca nu folosesti. Ori asta nu-i bine.
Iar baietii calumea, dupa cum spuneam, prefera fetele naturale. Ori, presupun, pe-astia ii ochesti.
Eu nu ma machiez si nu is piti. doar ca daca ea chiar voia..am zis si eu pe acolo
Nu sunt piti, nu ma machez, stai linistita
Meli34 întreabă:
anonim_4396 întreabă: