anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU ! Sunt mai mare, si uneori nu ma comport prea bine... As vrea sfaturi cum sa pot sa devin o domnisoara adevarata care sa cuprinda totul : machiaj , haine. Si mai ales despre cum pot face sa creasca mai repede parul! Rapid va rog , cel mai bun raspuns primeste funda !

Răspuns Câştigător
| HeartAttackDemetriaDevonne a răspuns:

Eh! Stiu cum e! Am varsta ta:p
Comporta-te normal.asa cum esti tu adevarata.de haine.mai la moda si chestii depinde ce vrei sa fii.rockeritza sau fata la modathinking machiaj.la vasrsta ta iti zic sa dai cu putin rimel, fond de ten(mai putin.)si strugurel:*

9 răspunsuri:
| stef22an a răspuns:

Salut...cel mai bun sfat este sa lasi timpul sa te maturizeze pentru ca in viitor o sa iti para rau de ani copilariei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru HeartAttackDemetriaDevonne):

In niciun caz rockeritza fata la moda :X laughing

| NuDauFunda a răspuns:

La 11 ani nu folosi niciun fel de machiaj! O sa ai timp dupa aia sa folosesti, dar cu masura, sau altfel te trezesti la 30 de ani cu fata zbarcita. Fii cat mai naturala, in aspect si atitudine, baietilor asa le place.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NuDauFunda):

Si tu ai mare dreptate! iti multumesc!

| NuDauFunda a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ca am dreptate laughing Ma bucur ca-mi dai si tu dreptate, dar ideea e sa-mi si asculti sfatulwinking
Majoritatea fetelor de varsta ta sau un pic mai mari incep cu fumuri de-astea. Unele devin pitipoance, altora le vine mintea la cap, ca sa zic asa, si-si dau seama ca n-a fost bine.
Oricum, mare grija, machiajul creeaza dependenta. La inceput iti da o mai mare siguranta de sine, te face sa te consideri mai matura, dar apoi ajungi sa traiesti cu impresia ca fara machiaj esti urata, ca lumea te va desconsidera daca nu folosesti. Ori asta nu-i bine.
Iar baietii calumea, dupa cum spuneam, prefera fetele naturale. Ori, presupun, pe-astia ii ochesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NuDauFunda):

Bineintelesss laughing

| HeartAttackDemetriaDevonne a răspuns:

Eu nu ma machiez si nu is piti.rolling on the floor doar ca daca ea chiar voia..am zis si eu pe acololaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru HeartAttackDemetriaDevonne):

Nu sunt piti, nu ma machez, stai linistita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Machiaj=de culoare albastru deschis
haine=blugi albastri cu o bluza blo
la par ca sa-l faci mai repede sa-ti creasca
tundeti varfurile o data pe luna si foloseste schauma asta e parerea mea cautama pe facebook dinu andreea ionela