| Izabella97777 a întrebat:

sunt tunsa bob si m-am saturat sa-l tin desprins si drept, vreau sa-l ondulez sau sa-l creponez.credeti ca mi-ar sta bine cu el ondulat? stiti o modalitate prin care l-as putea crepona cu o placa normala de par?
P. S daca aveti alte idei cum mi l-as putea face sunt binevenite. Funda cine imi poate raspunde la toate intrebarile:*

Răspuns Câştigător
| IoanaMra a răspuns:

Buna! Si eu sunt tunsa bob doar ca e inegal ( adica intr-o parte mai lung si in cealalta mai scurt) il am cam pana la jumatatea gatului. So, daca il ai la fel ca mine.un bob putin crescut il poti ondla cu placa normal, cu creionul sau cu benzi. Ondularea pe creion e simpluta si anume: pui suvita de par mai subtirica, o rasucesti pe creion pe toata lungimea creionului si dai cu placa apoi scoti creionu si dai cu fixativ. Voila! La ondularea cu benzi e exact la fel.doar ca onduleurile cu ies micute si jucause ca apar mai mari (depinde de latimea benzii) si sunt mai office! laughing Alte metode de a iesi din monotoia parului tuns bob sunt in a-ti schimba cararea, o poti face pe dreapta,pe stanga,pe mijloc, in zig-zag. Daca ai parul ndulat din nastere, poti sa iti cumperi de la Avon spray pentru fixarea parului ondulat si dupa baita iti dai cu el, parul ramane in onduleuri superbe. Eu in am lins de fel sigh Daca mai vrei sa stii si alte lucruri da'mi mesaj! Sper ca te'am ajutat.

6 răspunsuri:
| Diabl0 a răspuns:

Na... nu cred pentru ca e scurt si o sa stea ca naiba... mai schimbai partea, dp stanga pe dreapta, fai niste tepi ceva, te descurci ca esti ""smart""

| MyMindRules a răspuns:

Buna! Da ti'ar sta foarte bine http://www.google.ro/......tp?/imgres

http://www.youtube.com/watch?v=8Y2kMXdcZbU
Nu cred ca se poate crepona cu placa.
Bft!

| Ioanaa1999 a răspuns:

Eu cred ca ti-ar sta bine cu cateva suvite ondulate cu placa.Adica.Tii placa normal in par sh o rasucestiwinking.

| PufiCiufi a răspuns:

Depinde si de forma fetei tale. Ca de ondulat se poate face dar s-ar putea sa nu iti stea bine din cauza fetei. Din cauza parului tau scurt nu se prea poate face nimic. Iti dau un sfat nu te mai tunde niciodata bob deoarece creste foarte greu parul sau nu mai creste deloc si nu mai poti face nimic cu el.

| Izabella97777 explică (pentru IoanaMra):

Multumesc:*si eu sunt tunsa la fel bob asimetric...as fi incantata sa-mi mai dai niste sfaturi:*:*happy

| Panaghioti a răspuns:

Daca vrei sa arati bine foloseste o placa ondulata