| dani97 a întrebat:

trebuie sa incep clasa a 9-a si nu stiu ce freza sa imi fac! am parul mediu si bretonul cam pana la jumatatea fruntii. ce credeti ca m-i s-ar potrivi: sa imi ridic tot parul in sus, cu tot cu breton(cum are ernest de la kanal d ) sau sa imi las bretonul pe frunte si sa imi ridic parul(un gen de creasta)? chiar nu stiu cum sa imi fac freza, dar nu mai vreau sa ma tund... daca mai aveti alte propuneri le astept. mersi mult, funa. va pup:X. apropo, nu vreau sa stau cu bretonul pe frunte ca imi sta ca dracu

7 răspunsuri:
| CiakaHey a răspuns:

Mie imi plac baietii cu parul ridicat in sus si mai ales ca ai breton o sa-ti stea Super!

| Ovydiw a răspuns:

Pai si eu am avut aceiasi problema acum o saptamana, si am mers la frizerie unde tund 2 baieti tinerei... si am zis sa ma tunda mai modern, cum se poarta acum big grin
Si m-a tuns superbig grin Mergi si tu si zile sa te tunda cum stiu ei mai bine ca oricum nu o sa te tunda exact cum ai vrea tu si ei stiu mai bine cum te-ar prinde pe tine, cu ce freza, care te-ar avantajatongue
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratelemeleu! Începi a 9-a şi problema ta este freza, bravos!

| Answer17 a răspuns:

"bretonul pe frunte" iese din discutie pentru ca e cea mai nasoala si mai de tocilar freza. ai putea sa-l ridici putin in sus, dar nu tot doar cel din fata cam 10 cm. pentru ca daca il ridici pe tot vei arata cam ciudat si nici creasta nu te sfatuiesc sa-ti faci pentru ca freza aia o au aproape toti tiganii si te va pune in dilema (poti sa atragi mai multe priviri si chiar batjocuri). a am uitat sa-ti spun. nu il fac cu gel pentru ca vei arata ca un caine ud, mai bine fa-l cu spuma.

| Answer17 a răspuns (pentru Ovydiw):

Da daca ai noroc sa gasesti fizeri baieti care sa stie cam cum e moda si cam cum le trebuie la baieti, la mine in oras de exemplu sunt numai babe si nici o data nu sunt multumit. iti fac un perciun mai mare si unul mai mic, iti lasa suvite mai lungi... asta se intampla mai tot timpul cand uita sa-si puna ochelatii. dar astea de care zic eu sunt unguroici si ma enerveaza de imi vine sa plec pentru ca incep sa vorbeasca pe ungureste si nu stii daca vorbesc de tine sau de altii... pentru ca de obicei vorbesc in romana si cate-o data mai incep si cu ungureasca.

| Ovydiw a răspuns (pentru Answer17):

Pff naspa, pai da oricum frate nu ai ce face, ca tot cum stiu ele te tunde chiar daca tu le zici ca vrei asa si asa. ca si eu am patit asa o data... ii ziceam sa imi faca perciunii ascutiti si mii facea dreptilaughing... naspa cu babele.sad

| Answer17 a răspuns (pentru Ovydiw):

Alea ori sunt proaste ori nu stiu sa tunda decat intr-un sigur fel laughing