Mie imi plac baietii cu parul ridicat in sus si mai ales ca ai breton o sa-ti stea Super!
Pai si eu am avut aceiasi problema acum o saptamana, si am mers la frizerie unde tund 2 baieti tinerei... si am zis sa ma tunda mai modern, cum se poarta acum
Si m-a tuns super Mergi si tu si zile sa te tunda cum stiu ei mai bine ca oricum nu o sa te tunda exact cum ai vrea tu si ei stiu mai bine cum te-ar prinde pe tine, cu ce freza, care te-ar avantaja
Bafta!
"bretonul pe frunte" iese din discutie pentru ca e cea mai nasoala si mai de tocilar freza. ai putea sa-l ridici putin in sus, dar nu tot doar cel din fata cam 10 cm. pentru ca daca il ridici pe tot vei arata cam ciudat si nici creasta nu te sfatuiesc sa-ti faci pentru ca freza aia o au aproape toti tiganii si te va pune in dilema (poti sa atragi mai multe priviri si chiar batjocuri). a am uitat sa-ti spun. nu il fac cu gel pentru ca vei arata ca un caine ud, mai bine fa-l cu spuma.
Da daca ai noroc sa gasesti fizeri baieti care sa stie cam cum e moda si cam cum le trebuie la baieti, la mine in oras de exemplu sunt numai babe si nici o data nu sunt multumit. iti fac un perciun mai mare si unul mai mic, iti lasa suvite mai lungi... asta se intampla mai tot timpul cand uita sa-si puna ochelatii. dar astea de care zic eu sunt unguroici si ma enerveaza de imi vine sa plec pentru ca incep sa vorbeasca pe ungureste si nu stii daca vorbesc de tine sau de altii... pentru ca de obicei vorbesc in romana si cate-o data mai incep si cu ungureasca.
Mario1996 întreabă: