| Iamlolanoah720 a întrebat:

Buna TPU, voi credeti ca lamaia chiar functioneaza pentru albirea subratului inchis la culoare?

Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Da.Vitamina C este cea care actioneaza albind zona.Nu e vorba de zeama de lamaie propriu-zisa, ci de vitamina C din ea.
Acea zona a ajuns mai inchisa din cauza oxidarii.Deoarece vitamina C este un antioxidant, este cea care, de fapt, albeste zona si mentine pielea luminoasa.Se recomanda si pentru ingrijirea faciala.
Dar aici ma refer la vitamina C pe care o cumperi in fiole, nu la zeama de lamaie, pentru ca aceasta este acida si nu se recomanda mentinerea ei pe piele.In plus, nici lamaia, nici alte fructe nu contin cantitati atat de mari de vitamina C incat sa se observe diferente uriase in urma tratamentului.

10 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Prostie. Nu are cum sa functioneze asa ceva. Nu incerca.

| Iamlolanoah720 explică (pentru Aasdfghj):

Cum de esti atat de sigur poate o sa fuctioneze nu stim multa lumee au recomandat aceasta metoda

| Aasdfghj a răspuns (pentru Iamlolanoah720):

De ce ar functiona o prostie de pe net? E fix ca aia cu "pune lamaie pe fata ca iti trec cosurile" sau "foloste malai pe post de peeling" ori "spala dintii cu bicarbonat ca ii albeste". Incearca, daca vrei sa iti pui ceva acid pe piele, e ok. laughing)

| Olsen a răspuns:

Mergi la un dermatolog. Îți va da un tratament adecvat.

| CassiusAlexander a răspuns:

Încearcă și vezi. Ce ne întrebi pe noi?

| Floridori a răspuns:

Ceea ce functioneaza, de fapt, este vitamina C, fiind un antioxidant.Deoarece lamaia are un continut ridicat de vitamina C, oamenii o folosesc in aceste scopuri.
Cel mai bine ar fi sa iti cumperi fiole de vitamina C pe care sa le folosesti in zonele afectate.De ce? Pentru ca zeama de lamaie trebuie spalata rapid dupa aplicare, pentru ca are continut de fructoza (deci zahar) si nu cred ca vrei sa fii lipicioasa si pentru ca nu are atat de multa vitamina C incat sa fie la fel de eficienta precum fiolele.

Numai bine!

| Iamlolanoah720 explică (pentru Floridori):

Adica vitamina c albeste zona?

| Iamlolanoah720 explică (pentru CassiusAlexander):

Ce intrebare stupida.
Pentru ca de acea a fost creat acest site
Daca nu sti numai da raspunsuri aiurea
Si stiu acum o sa spui: si ce n-am voie sa imi spun parerea. Pai ori dai un raspuns corect (daca stii) ori nu mai comenta.

| Iamlolanoah720 explică (pentru Floridori):

Ok acum inteleg ms pentru sfat

| Floridori a răspuns (pentru Iamlolanoah720):

Cu drag!
Numai bine!