Nu-i asculta pe restul . Am avut si eu aceasta problema, si uite ce am facut.
- In primul rand NU manca grasimi in excess si mancaruri nesanatoase. Ele doar iti vor afecta sanatatea, si poti sa te ingrasi mai repede cu restul sfaturilor mele decat cu fast food.
- Mananca 5 mese pe zi. Stiu, suna putin exagerat. Doar ca asa mananci multa mancare impartind egal intre mese. Mananci dimineata un mic dejun consistent, apoi mai pe la ora 12, mananci niste fructe sau ceva dulce, dar natural ( sau nu foarte nesanatos ). Mananci de amiaza cu felul unu si doi, si ca desert iti iei doua mere. Pe la 4 mai mananci inca o data o gustarica, si la 7 mananci de cina.
- Fa miscare. Nu fa foarte multa miscare, doar ca pentru ca sa te ingrasi nu iti trebuie doar grasime, ci si muschi. O jumate de ora de jogging in fiecare zi nu strica
- Bea apa regulat, asa cum o faceai inainte. Trebuie sa te hidratezi, dar nu in exces cum fac ceilalti sa slabeasca.
Daca mai ai intrebari, trimite-mi un mesaj. Eu asa am facut si de la 43 de kilograme am ajuns usor la 46, 47 Si sunt foarte multumita, si ai rezultate destul de repede
Bafta!
Semintele (floarea soarelui, migdale, caju, nuci, arahide) in combinatie cu miere se lasa intr-un borcan la frigider minim 5 zile, apoi 2-3 lingurite de 3 ori pe zi. Incearca o luna, mananca regulat.
Mananca fast-food sau mancaruri prajite cu grasimi.
Dar de ce sa te ingrasi? E mai bine ca esti slaba
Eu chiar ieri am citit despre asta pe un site...pai sa mananci des si putin si toate cele 3 mese pe zi! Si eu sunt cam slabut..atata ca am fost la sala si noh si nu pot sa ma ingras oricat as manca si mananc ca un prost toata ziua. Bafta cu ingrasatul si vezi sa nu mananci multe chipsuri care crezi ca ingrasa pentru ca si dauneaza in acelasi timp. :*
Pe bune? Vrei sa te ingrasi? Unele fete nu stiu cum sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasi? Cred ca ai o silueta superba, nu vad de ce sa o strici!
Solutia asta a functionat si la mine: paine multa, mancare tip fast-food, mancatul tarziu in noapte, chipsuri, ciocolata, dar mai ales statul in pat, lenevitul la televizor si calculator.Succes!
Fa flotari sa te ingrasi "draga mea" , flotarile iti ingrasa altceva stii tu, devii mai sexy, in loc sa te ingrasi mai bine devin-o mai sexy
Nu manca fast food, in nici un caz nu te ingrasa, mai mult te imbolnaveste mananca nuci (ingrasa bine) si ciocolata. Dar nici foarte multa. Ca sa te ingrasi mai mult mananca noaptea de toate.
Esti sigur/a pe ceea ce spui?
Eu nu iau la batjocura pe nimeni, si alooooooooooooo suntem pe TPU (desi e prima data cand ma inregistrez recent), nu am injurat pe nimeni! nu-s nesimtit
anonim_4396 întreabă: